Nissan NISMO-malliston uusin tulokas: Juke NISMO RS

Juke NISMO esiteltiin keväällä 2013 ja se oli ensimmäinen tienraivaaja urheilullisten Nissan-henkilöautojen mallistossa. Jo silloin tehtaan edustajat antoivat viitteitä rajumman version markkinoille tulemisesta ja nyt asia varmistui.

Nissan Juke NISMO RS:ään on tehty tehtaan mukaan paljon muutoksia Juke NISMO -perusversioon verrattuna. RS:n alusta on säädetty uudelleen, jarrut ovat suuremmat sekä tehokkaammat ja varustelu on kattavampi. Myös ulkonäkö on saanut annoksen lisää sporttisuutta, kun puskurit ovat entistä matalammat ja lokasuojat sekä helmalevikkeet aikaisempaa leveämmät.

Moottoripuolellakin on tapahtunut muutoksia ja nyt 1,6-litraisesta DIG-T -moottorista saadaan tehoa 218 hevosvoimaa aikaisemman 200 hevosvoiman sijaan. Etuvetoisen manuaalivaihteistolla varustetun mallin vääntö on noussut 30 Nm:llä lukemaan 280 Nm, ja pidon takaamiseksi etuakselilla on vakiona mekaaninen luistonrajoitin. Juke NISMO RS tulee tarjolle myös nelivetoisena Xtronic-automaattivaihteistolla varustettuna.

Uudet Juke NISMO RS mallit saadaan eurooppalaisille jälleenmyyjille vuodenvaihteessa.

Lue myös:

    Uusimmat