Nirsoileeko lapsi? Nämä vanhemmat luottavat simppeliin taktiikkaansa: "Tämä toimii meillä"

Arkiruokaan iloa ja makua - Henri Alén 7:41
Katso myös: Henri Alén kertoo vinkit arkiruokaan!

Näillä vanhemmilla on selkeä taktiikka siihen, miten he saavat pienet lapset syömään ruokansa.

Nirsoileeko lapsi? Jääkö päivällinen usein syömättä, mutta herkut kelpaisivat kyllä? Erään tutkimuksen mukaan lapsen pakottaminen syömään vihaamiaan ruokia ruokkii tarkoituksensa vastaisesti lapsen nirsoutta. TikTok-käyttäjä Darin Nicole paljastikin, kuinka hänen perheessään ongelma on ratkaistu, kertoo Good Morning America. Videota on katsottu liki 200 000 kertaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lautasta ei tarvitse syödä tyhjäksi, mutta muuta ei heru

Videolla äiti ja hänen miehensä selittävät, että heidän huushollissaan lapset toki saavat herkkuja, mutta vasta kun lautanen on tyhjä. Monesta perheestä tutusta taktiikasta myös pidetään kiinni.

Lasta ei kuitenkaan pakoteta syömään ruokaansa, mutta jos lapsille ei ruoka maistu, sama lautanen ruokineen odottaa ruokapöydällä vaikka iltaan asti. Jos lapsille tulee nälkä, muuta ei ole tarjolla.

– Tämä toimii meillä, äiti toteaa.

Vanhemmat kertovat, että he saattavat kyllä herkutella jälkiruoalla vaikka lasten silmien edessä, mutta heidän lautasensa ovatkin tyhjiä!

Lapset tietävät, mikä on homman nimi

Kaikki eivät taktiikasta ole pitäneet. Monen mielestä esimerkiksi jälkiruoan syönti lasten edessä on puhdasta kiusaa. Vanhemmuusneuvosta tuohtuneille kommentoijille Darin Nicole on julkaissut useita selittäviä videoita. Eräällä yli 800 000 kertaa katselukertaa keränneellä videolla äiti kertoo saaneensa kritiikkiä erityisesti siitä, että herkuttelee jälkiruoilla lasten edessä, vaikka nämä eivät sitä saisi.

Äiti huomauttaa, että vastarintaa ei synny, koska lapset tietävät, mikä on homman nimi. Toisinaan lapset poistuvat pöydästä jättäen ruokansa kesken, ja päättävät silloin, etteivät syö jälkiruokaakaan. Toisinaan mieli muuttuu, ja he palaavat pöytään syömään ruokansa loppuun. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat