Mainos

Jenny keksi nerokkaan paikan, minne piilottaa karkit lapsilta ja puolisolta: "Varastan tämän idean välittömästi"

Perheenäiti jakoi vinkin omien herkkujen piilottamiseen niin, etteivät lapset tai puoliso löydä karkkikätköä kovinkaan suurella todennäköisyydellä.

Videolla: Alkoiko tehdä mieli karkkeja? Ihaile suomalaisen Suvin upeaa karkkipakkauskokoelmaa. Muistatko vielä nämä retromakeiset?

Ostitko kotiisi suklaata, karkkia ja muita herkkuja, jotka ajattelit nautiskella myöhemmin, vain huomataksesi, että joku perheenjäsenistäsi on jo löytänyt kätkön ja syönyt kaiken? Usein asialla ovat perheen alaikäiset lapset, jotka kekseliäänä löytävät keittiökaapin karkkikätköt.

Eräs perheenäiti kertoo kuitenkin Facebookissa keksineensä nerokkaan piilon, jota lapset eivät vielä ole löytäneet. Jenny Hourd jakoi vinkkinsä Facebookin Family Lockdown Tips and Idea -ryhmään  ja kutsuu kätköään "parhaaksi vanhemmuusvinkiksi". Jennyn kuvassa näkyy, miten äiti on piilottanu suklaapatukkansa kananmunakennon sisään.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Uusi lockdown, joten taas tarvitaan parasta vanhemmuusvinkkiäni, eli miten piilotetaan suklaat lapsilta ja puolisolta, Jenny kirjoitti kuvan yhteyteen.

"Siivouskaappi toimii myös hyvänä piilopaikkana, valitettavasti"

Piilopaikka toiminee, jos perheen lapset eivät ole erityisen persoja kananmunille. Facebook-ryhmässä Jennyn kätköä ylistetään nerokkaaksi.

– Tämä on nerokasta! Varasta idean välittömästi, eräs käyttäjä kommentoi Facebookissa.

– Kyllä! Tyttäreni vihaa kananmunia, joten tämä on mahtava niksi minulle.

Muut vanhemmat paljastivat keskusteluketjussa myös omat piilopaikkansa herkuilleen.

– Siivouskaappi toimii myös hyvänä piilopaikkana, valitettavasti, eräs äiti vinkkasi.

– Itse piilotan omat herkkuni teepussilaatikkoon, toinen naureskeli.

Lähde: Mirror

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja