Nina tienaa jopa 5 000 euroa päivässä uskomattomalla tavalla – kuva saa tajuntasi räjähtämään: "käsimallien Kate Moss"

Nina Taylor on luonut kokonaisen uran esittelemällä käsiään muotikuvissa. 

Lontoolainen Nina Taylor on useiden suurten muotikuvien salainen tähti. Taylor työskentelee käsimallina ja on poseerannut esimerkiksi Chanelille ja Fendille.

Hän myös lainaa kuvissa käsiään tähdille kuten Jennifer Lawrence sekä Kate Moss. Häntä on myös tituleerattu "käsimallien Kate Mossiksi". 

Taylor kertoo voivansa tienata yhdessä työpäivässä yli 5000 euroa. 

– Pelkkien käsien näyttäminen antaa anonymiteetin, konflikteja ei tule. Silloin voi työskennellä eri merkeille ja tehdä töitä joka päivä. Tulee tuplabuukkauksia, triplabuukkauksia. Niitä kasautuu paljon, Taylor sanoo.

Kuvassa Nina Taylor demonstroi, miten "lainaa käsiään" mallille kasvokuvauksissa:

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

Kädet ovat ammattimallille niin arvokas työväline, että Taylor on vakuuttanut omansa 2 miljoonan dollarin edestä. Hän myös välttelee esimerkiksi puutarhanhoitoa ja kitaransoittoa, jotta kädet eivät vaurioitu. 

Taylor on työskennellyt käsimallina jo kaksikymmentä vuotta, apunaan manageri Laila Debs, joka pyörittää nykyisin kokonaan käsiin keskittyvää mallitoimistoa. Toimiston vaatimukset malleille ovat ehdottomat. 

– Käsissä on oltava suorat linjat, ei arpia, ei virheitä, ei vinoja sormia, ei nirhautuneita rystysiä, ei kieroja sormenpäitä, ja käsien tulee olla sopusuhtaiset, Debs listaa. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja