Nina Mikkonen villiintyi Jarkko Aholasta

Nina Mikkonen on murheen keskellä ehtinyt saada iloa musiikista. Nina kirjoittaa kokemuksestaan MTV3.fin Koti-sivuston blogiinsa.

Nina kertoo blogissaan, ettei hän ole aikoihin ehtinyt katsoa televisiosta juuri muuta kuin uutisia. Suuren osan ajasta Ninalla vie kahden pojan lisäksi miehestään Timo T.A. Mikkosesta huolehtiminen. Timo T.A. toipuu parhaillaan hitaasti lähes kolme kuukautta sitten tapahtuneista aivoinfarkteistaan.

Tapaninpäivänä Nina oli kuitenkin ehtinyt rauhoittua television ääreen katsomaan joulukonserttia. Konsertissa esiintyi useita tunnettuja muusikoita, mutta yksi oli Ninan mielestä ylitse muiden. Blogissaan Nina kirjoittaa suorastaan villiintyneensä Teräsbetoni-solistin Jarkko Aholan tulkinnasta.

– Väheksymättä muita, yksi solisteista kuitenkin nousi minulle ylitse muiden. Jarkko Ahola sai kylmät väreet iholleni ja lämmön sydämeeni etenkin tulkitessaan Sylvian joululaulun. Heavy-mies lauloi kuin enkeli, koskettavasti, kuin joka sanaa tarkoittaen, suoraan sisälle sieluun. Olo oli tuon koko konsertin jäljiltä euforinen, kuin pilvillä olisi kävellyt, Nina kirjoittaa.

Mikkonen uskookin musiikin vaikuttavan mieleen ja vireystilaan. Myös Timo T.A. on kuunnellut paljon musiikkia sairaala-aikanaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat