Nina Mikkonen kommentoi miehensä vointia

Nina Mikkonen toivoo perheensä löytävän uuden kodin lähempää pääkaupunkiseutua.

Miehensä Timo T.A. Mikkosen omaishoitajana toimiva Nina Mikkonen pääsi poikiensa Matiaksen ja Mikaelin kanssa Hell's Kitchen -ohjelman kuvauksiin.

– Pääsemme hyvin harvoin ulos syömään, mutta nyt saimme Timolle hoidon järjestymään. Tämä on aivan ihana irtiotto, kun äitikin pääsee valmiiseen pöytään, Nina Mikkonen sanoo.

Hän kertoo Timon kunnon olevan tällä hetkellä stabiili.

– Siltä osin olemme onnellisessa tilanteessa, että ambulanssi ei ole meillä nyt vähään aikaan vieraillut.

Mikkoset ovat kesän aikana ehtineet käydä paitsi Linnanmäellä, myös Tanskan Legolandissa. Matias ja Mikael sanovat reissun olleen mahtava.

– Lisäksi pojat ovat olleet leirillä. Ja uimista on riittänyt. Tämähän on ollut aivan fantastinen kesä, sellainen, joita jokainen muistelee omasta lapsuudestaan, Nina sanoo.

Myrskylässä asuvat Mikkoset myyvät parhaillaan isoa omakotitaloaan. Perheen tarkoituksena on päästä muuttamaan lähemmäs pääkaupunkiseutua ja parempien kulkuyhteyksien ääreen.

– Minua ei muutto harmita, koko paikka on niin ahdistava, Mikael tuumaa.

Nina ymmärtää pojan mielipiteen.

– Pojat eivät pääse minnekään, mihin oma polkupyörä ei vie. Tässä elämäntilanteessa en pysty kuljettamaan lapsia harrastuksiin, koska en voi sanoa puolisolle, että pärjäile. Hän on niin vakavasti vammautunut, ettei häntä voi kuljettaa mukanakaan.

Uutta kotia perhe ei ole vielä löytänyt.

– Katsellaan sitten, kun saamme tämän pois alta. Myymisessä voi mennä vuosi tai puolitoista, näin asiantuntijat ovat minulle sanoneet. Mutta täytyy toivoa, että löytyisi joku, joka haluaisi downshiftata. Meidän talossamme olisi tilaa vaikka usealle sukupolvelle, ja ympärillä on kaunis luonto.

(MTV3 - TUULI LINDGREN)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja