Niko Saarisen Selviytyjät-parta aiheutti kommenttivyöryn – tähti itse ei vakuuttunut: "Se sai lähteä heti"

Mikä on oudoin tilanne, johon Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö ovat joutuneet podcastinsa vuoksi? 0:40
Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö paljastavat oudoimman tilanteen, johon ovat joutuneet suositun podcastinsa vuoksi.

Saarisella tuskin nähdään jatkossakaan pitkää partaa.

Sisällöntuottaja Niko Saarinen kertoo saaneensa palautetta lisättyään sosiaaliseen mediaan kuvan "Selviytyjät-parrastaan". Suomeen saavuttua edessä odotti kuitenkin Saarisen mukaan välittömästi parran ajelu.

– Naisilta tuli paljon kommentteja parrastani, mutta se sai lähteä heti. Selviytyjissä vain naisilla on mahdollisuus sheivata bikinirajat, joten itselleni siellä kasvaa siis kesäparta, Saarinen kertoo MTV Uutisille CatCat 30v -juhlissa.

Saarinen osallistui Selviytyjät Suomi Pohjola -kaudelle koronapandemian alussa. Olosuhteiden erilaisuus uuteen Malesiassa kuvattuun kauteen verrattuna oli Saariselle tiedossa, mutta niiden vaikutus tuli hänelle kilpailun aikana kuitenkin yllätyksenä. 

– Kun teimme koronapandemian alussa Selviytyjiä, olimme Pohjolassa. Lähdin Malesiaan soitellen sotaan ja ajattelin, ettei se voi yllättää. Hotellilla tajusin, että se reppu minkä pakkasin mukaan sai sisältää hyvin vähän tavaraa verrattuna Pohjola-kauteen. 

Pelitaktiikkaakin Saarinen paljastaa suunnitelleensa, mutta lopulta siitä ei juuri ollut hyötyä.

– Olin muka tehnyt jonkun suunnitelman. Selviytyjät on nimensä veroinen, koska tilanteet elävät jatkuvasti. Tajusin aika nopeasti, että pelityyliä piti muuttaa.

Saarinen kertoo saaneensa runsaasti palautetta myös siitä, miltä tuntui olla ilman älypuhelinta pitkä aika. Hän kuvailee kuitenkin huomanneensa puhelittomana vain ja ainoastaan positiivisia vaikutuksia.

– Olen kellon ympäri tavoitettavissa, joten lomaa on aika vaikea pitää, kun on puhelin taskussa. Kuvaustilanteet tuntuvat siksi vähän kuin lomalta. Kun puhelinta ei ole, aistin kaiken eri tavalla ja tilanteet jäävät myös mieleenkin eri tavalla. Nämä ovat hauskoja muistoja sitten myöhemmin kiikkustuolissa muisteltaviksi.

Saarisella on myös edessään sinkkukesä, mutta rakkaus saa tähden puolesta tulla, jos on tullakseen.

– Metsästän aina heilaa. Uskon kuitenkin, että kun en etsimällä etsi, rakkaus löytää luokseni. 

Saarinen juontaa myös suosittua podcastia Jenna Mäkikyrön kanssa - tällaisia viestejä he saavat

Tällaisia viestejä ja palautetta Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö saavat podcastinsa tiimoilta 1:17


Lue myös:

    Uusimmat