Podcast: Tämä asia lopulta ratkaisi, että Niko Saarinen suostui mukaan jälleen Selviytyjiin – "Tosi moni varmaan miettii, onko tässä mitään järkeä"

Haastattelussa Niko Saarinen 3:30
Videolla Niko Saarinen kertoo radiotyöunelmansa toteutumisesta.

Niko Saarinen on toista kertaa mukana Selviytyjissä.

Radiojuontaja Niko Saarinen on mukana uudella Selviytyjät Suomi -kaudella. Nelonen tiedotti, että kisaajat lähtivät tänään kuvausmatkalle Malesian lämpöön.

Saarinen luotsaa Jenna Mäkikyrön kanssa suosittua Nikotellen-podcastia, joka on kuunneltavissa maksullisessa PodMe-palvelussa. Kaksikolta ilmestyi tänään uusi jakso, jossa Saarinen paljasti tunnelmiaan ennen kuvausreissua.

Saarinen myönsi Mäkikyrölle, että on käynyt ennen kuvauksia kaikki tunneskaalat läpi ja lähtö kuvausmatkalle ei ole ollut helppo matka.

– Tässä oli monia asioita, mitä mietin. Juttelinkin tuotannon kanssa, että olenko jo liian aikaisin. Mähän just olin! Tuntuu, että vasta loppui se mun kausi ja nyt olen uudestaan. Mähän en olisi ikinä lähtenyt, ellen mä olisi ollut Pohjola-kaudella.

Saarinen oli mukana vuosi sitten Selviytyjät Pohjola -kaudella, joka kuvattiin Ruotsin Haaparannan saaristossa. Hän myöntää podcastissa, että lopulta tämän Selviytyjät-kauden kuvauspaikka vaikutti päätökseen lähteä mukaan ohjelmaan.

– Toi oli se ratkaisevin. Jos olisin ollut sarjan Filippiinit-kaudella, niin en näkisi mitään syytä, että mä olisin nyt tuolla. Jännittää aivan vitusti. Nyt kun nauhoitetaan tätä, lähtö lähenee. Mua ahdistaa, Saarinen kertoo.

Saarinen kertoi pari viikkoa sitten podcastissa viime joulukuusta, jolloin hänellä oli itsetuhoisia ajatuksia.

– Tosi moni varmaan miettii, onko tässä mitään järkeä, kun oon just avannut mun viime joulukuuta ja kaikkea sitä stressiä, mikä mulla oli. Periaatteessa tämä on ehkä niin kuin mun henkinen matka, nyt pitää mennä todella kauas. Kun olen siellä, mun ei tarvitse stressata mistään.

Saarinen epäilee, että koti-ikävä tulee iskemään voimakkaampana kuin aiemmalla kaudella.  Saarinen ei ole podcastin mukana valmistautunut mitenkään tuleviin kuvauksiin, vaikka hän suunnitteli toisin.

– Ei ole mitään odotuksia, niin se ei voi muuta kuin yllättää positiivisesti.

Sinkkuna elelevä Saarinen toivoo, että Selviytyjät-kuvausten aikana olisi jotain sutinaa.

– Ajattele, jos mulla tulisi siellä Selviytyjät-suhde. Kondomithan sieltä löytyy! Pakko kai ne on olla joka tuotannossa, Saarinen täräyttää.

Lue myös:

    Uusimmat