Niko Saarinen paljastaa, miltä oman selän takana tapahtuva juonittelu tuntuu Selviytyjät-ohjelmassa: "Meillä on ollut tällaisia nollausiltoja"

Niko Saarinen paljastaa, mitä hän olisi ottanut Selviytyjiin, jos olisi saanut: ”En ole ylpeä siitä…” 0:21
Niko Saarinen paljastaa, mitä hän olisi ottanut Selviytyjiin, jos olisi saanut: "En ole ylpeä siitä…"

Niko Saarinen nähdään toistamiseen Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Radiojuontaja ja tosi-tv-konkari Niko Saarinen nähdään tulevalla Selvitytyjät Suomi -kaudella, jossa ohjelmaa jo aikaisemmin tähdittäneet kilpailijat saavat vastaansa uudet tulokkaat. Saarinen kuuluu tulevalla kaudella konkareiden leiriin, sillä hän kilpaili keväällä 2021 esitetyllä Selviytyjät Pohjola -kaudella.

Radiojuontaja kertoi ohjelman lehdistötilaisuudessa MTV Uutisille kokevansa, ettei aikaisempi kokemus ohjelmasta ole todellisuudessa kilpailijoille eduksi.

– Sanon, että kyllä tuo on pahempi asetelma konkarille. Koska tulokkaathan tietävät pelityylimme, miten me pelasimme, miten teimme liittoja. Sanon, ettei siitä ole mitää hyötyä, että on ollut aikaisemmin, hän sanoi.

Videolla Niko Saarinen paljastaa, mikä asia ei välttämättä välity kotikatsojille, mutta on Selviytyjät-kilpailijoille päivänselvää. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Niko Saarinen paljastaa, mikä asia ei välttämättä välity kotikatsojille, mutta on Selviytyjät-kilpailijoille päivänselvää 0:29

Selviytyjät-formaatti tunnetaan siitä, että sen kilpailijat punovat keskenään liittoja ja juonivat toistensa selkien takana edistääkseen omaa peliään. Saarisen mukaan tuntuu poikkeuksellisen hirveältä katsoa televisiosta, kun oman selän takana juonitellaan.

– Kun kuulet oman nimesi ensimmäistä kertaa viidakossa, niin se tuntuu pahalta. Mutta kun näet vielä tuon sarjan, ja siellä on paljon haastattelutilanteita, missä minä en luonnollisesti ole ollut, vaikka koitankin joka niemennotkolla olla ja katsoa kenellä on liitto, niin se tuntuu pahalta, hän kertoi.

Saarinen kertoo, että osallistujat ovat keskustelleet ohjelmassa tapahtuneista juonitteluista useamman kerran kuvausten päätyttyä. 

– Meillä on ollut tällaisia nollausiltoja, että juodaan vähän viinaa ja puidaan asioita, mutta hyvässä hengessä, hän sanoi ja lisäsi, että koska Selviytyjät on tuttu formaatti, tietävät siihen osallistuvat ihmiset kyseessä olevan peli.

– Se pitää muistaa. Minä en kehtaisi toimia noin ulkomaailmassa, ja kyllä kaikki sen tietävät, hän totesi.

Saarinen nähdään myös MTV Katsomossa torstaina 25. elokuuta alkavassa Sometähtien sinkkuelämää -uutuussarjassa, jossa neljä julkisuudesta tuttua henkilöä kuvaa sinkkukesän tapahtumia päiväkirjakameralle.

Saarinen kiteyttää unelmakumppaninsa kolmeen piirteeseen.

– Ystävällinen, rakastava ja harmaat collegehousut. Aika yllättävä, hän nauroi.

Katso Sometähtien sinkkuelämää -sarjan tunteikas esittely alla olevalta videolta!

Uutuusohjelma Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa 25.8. alkaen 2:00

Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa to 25.8. alkaen kolme jaksoa viikossa -tahdilla.

Lue myös:

    Uusimmat