Niko Saarinen yllätti Julianna Jokelan suorassa radiolähetyksessä – juontaja pääsee Salkkarit-koekuvauksiin: "Ei jessus!"

MTV Uutiset Radiogaalan punaisella matolla - haastattelussa Niko Saarinen ja Julianna Jokela 5:39
Katso myös: Julianna Jokela ja Niko Saarinen Radiogaalassa: "Hän epäili viimeiseen asti, että tulen tänne bokserit jalassa"

Julianna Jokela sai kokea yllätyksen perjantaiaamun radiolähetyksessä.

Radiojuontaja Julianna Jokela täyttää lauantaina 11. marraskuuta 28 vuotta. NRJ Aamua yhdessä radiojuontaja Niko Saarisen kanssa luotsaava Jokela sai perjantaiaamuna kokea elämänsä yllätyksen, kun suorassa radiolähetyksessä pärähti soimaan Salkkarit-tähti Esko Koveron hänelle lähettämä syntymäpäivätervehdys.

– Noniin Julianna, terve, ja onnea täältä Salkkarit-studiolta! Kollegasi vihjasi, että sinulla on suuri merkkipäivä 11.11., ja sikäli se on aika jännä päivä, koska muistaakseni minä kirjoitin työsopimuksen Salkkareihin 25 vuotta sitten täsmälleen sinä päivänä. Se on varmasti onnenpäivä meille molemmille, joten nautitaan siitä ja vielä kerran oikein sylin täydeltä onnea juhlapäivänä! Kovero sanoi videolla.

Yllätykset eivät suinkaan loppuneet Koveron lähettämään videotervehdykseen, joka toimi ikään kuin vihjeenä seuraavaa yllätystä varten. Saarinen nimittäin paljasti Salkkarit-fanina tunnetulle Jokelalle, että tälle on järjestetty koekuvaukset Salattuihin elämiin.

– Ei jessus! Siis oikeastiko? Jokela sanoi ja purskahti nauruun.

– Mä voin sen verran sanoa, että yksi suurimmista haaveistani on ollut se, että pääsisin jonain päivänä näyttelemään. Nythän minulla on tämä ovi sepposen selällään ja se riippuu siitä, miten minä suoriudun tästä, hän jatkoi.

– Aivan ihanaa, olen tosi innoissani, mutta minua jännittää tosi paljon! Jokela sanoi ja lupasi, että lähtee hakemaan sarjasta isoa roolia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen MTV Katsomo + -palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat