Niko Ranta-aho kertoo, ettei ole ollut eron jälkeen missään tekemissä Sofia Belórfin kanssa: "Kyllähän hän yritti…"

Niko Ranta-aho kertoo väleistään entiseen avopuolisoonsa Sofia Belórfiin 1:22
Niko Ranta-aho kertoo väleistään entiseen avopuolisoonsa Sofia Belórfiin

Niko Ranta-aho ja Sofia Belórf erosivat keväällä 2020.

Niko Ranta-aho on saanut vankeutensa aikana satoja kirjeitä vankilaan, jotka ovat tulleet pääosin naisilta. Ranta-aho tuomittiin käräjäoikeudessa Katiska1- ja Katiska2-huumevyyhdissä törkeistä huumerikoksista yhteensä 13 vuoden maksimirangaistukseen.

Oikeuspsykologi kertoo, miksi naiset lähestyvät kovan luokan rikollisia:

Niko Ranta-aho kertoo saaneensa satoja kirjeitä vankilaan – miksi vangit saavat ihailijapostia? 5:16

Ranta-aho seurusteli aikoinaan Sofia Belórfin kanssa, ja he asuivat yhdessä Espanjan Marbellassa. Molemmat pidätettiin Katiska-huumevyyhtiin liittyen vuonna 2019. Ennen pidätystään he olivat seurustelleet vajaan vuoden ajan.

Belórf pääsi vapaaksi reilun viikon jälkeen, jonka jälkeen suhde jatkui edelleen Ranta-ahon istuessa vankeudessa. Pari ei kuitenkaan saanut jutella saati tavata tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi.

Keväällä 2020 pariskunta erosi, ja Belórf alkoi seurustella Stefan Thermanin kanssa. Kesällä 2020 Ranta-aho pääsi hetkellisesti vapauteen.

Rikospaikka-ohjelma kävi haastattelemassa Ranta-ahoa Riihimäen vankilassa ja mies avautuikin väleistään ex-avopuolisoonsa.

– Meidän suhde päättyi silloin, kun hän meni toiseen osoitteeseen ja muutti pois siis pois minun asunnostani. En ole sen jälkeen ollut oikein missään tekemissä.

– Hän vietti entisen ystäväni kanssa aikaa ja ehkä joskus kännissä olen Stefulle soittanut ja hän on ollut siellä linjoilla. Silloin kun vapauduin, kyllähän hän yritti takaisin päästä.

Niko Ranta-aho kertoo, miksi ei vastaa hänelle lähetettyihin kirjeisiin:

Niko Ranta-aholle on tullut vankilaan satoja kirjeitä – paljastaa, miksi ei vastaa niihin 3:22

Lue myös:

    Uusimmat