Niki Laudan töykeä kommentti helpotus Toto Wolffille: ”Tiesin siitä, että Niki on tullut takaisin”

Sairaalassa vaativasta keuhkonsiirto-operaatiosta toipuva F1-legenda Niki Lauda on kovaa vauhtia toipumassa leikkauksestaan, kertoo Mercedeksen F1-tallin pomo Toto Wolff.

Lauda on ollut sivussa F1-kisoista heinäkuusta lähtien. Lopulta syyksi paljastui iso leikkaus, josta nelinkertainen maailmanmestari nyt toipuu kotimaassaan Itävallassa.

Wolff kertoo Mercedeksen puheenjohtajan tehtävää hoitavan Laudan tilanteesta F1.comin podcastissa Beyond the Grid.

– Hän on toipumassa. Leikkaus, jossa korvataan molemmat keuhkot on kuitenkin erittäin vaativa. Hän paranee päivä päivältä, keuhkot toimivat hyvin ja hän on positiivisella tuulella, Wolff sanoo.

– Pääsin tapaamaan häntä teho-osastolle viime viikolla ja se oli superonnellinen hetki minulle nähdä hänet. Sanoin sisään tullessani, että näytät paremmalta kuin luulin, ja hän katsoi minua Niki-tyyliin ja sanoi erittäin töykeän kommentin.

– Voinko sanoa sen lähetyksessä? Hän kutsui minua kusipääksi, mikä oli paras vastaus, koska tiesin siitä, että Niki on tullut takaisin, Wolff naurahtaa.

Yllättävä sukulaissuhde Mersu-pomojen välillä

Wolff ja Lauda on nähty Mercedeksen johtoparina siitä lähtien, kun Ross Brawn jätti tallipomon paikan kauden 2013 jälkeen. Epätyypilliseltä vaikuttava kombo on kuitenkin toiminut erinomaisesti. Wolff paljastaa heidän tunteneen perhesiteiden kautta jo pitkään ennen Mersu-yhteistyötään

– Hän on itse asiassa ex-vaimoni serkku, joten tunsin hänet pitkältä ajalta, muttemme koskaan työskennelleet yhdessä. Kun Daimler päätti laittaa meidät yhdessä tähän seikkailuun, se vei aikansa, kunnes itse asiassa sovimme yhteen, Wolff tunnustaa.

– Sen jälkeen suhde on muuttunut vahvemmaksi ja vahvemmaksi. Täydennämme toisiamme hyvin heikkouksiemme ja vahvuuksiemme osalta.

– Nyt kuuden vuoden jälkeen meistä on tullut myös ystäviä. Olemme täysin linjassa siinä, mihin haluaisimme kehittää tiimiämme. Nyt kun Niki ei ole täällä, tuntuu siltä kuin minulta olisi viety toinen jalka pois.

Lue myös:

    Uusimmat