Mainos

Niinistö: En suosittele suosiota kenellekään

Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö. (Kuva: Pekka Sakki/Lehtikuva)

Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö ei suostu puhumaan mahdollisesta ehdokkuudestaan seuraavissa presidentin vaaleissa. Hän sanoi MTV3:n Huomenta Suomessa, ettei uhraa asialle ajatustaan.

- En tarkastele sitä millään mielellä. Olen siinä mielessä lyhytjänteinen ihminen, etten ole koskaan pitkän elämäni aikana jaksanut suunnitella yhtään mitään kolmen vuoden päähän eteenpäin. Ja väitän, että siksi olen kohtuullisen onnellisesti selvinnyt elämässä.

- Tämä alkoi jo pari vuotta sitten jolloin julkaisin toisen kirjani. Silloin joku oli aivan vakuuttunut siitä, että viisi vuotta ennen seuraavia presidentin vaaleja kirjoitettu kirja on selvää presidenttipeliä - siis vaalikirja. Joskus on sanottu, että kirjat ovat ikuisia, joten ehkä se sitten toimii, naureskelee Niinistö.

Niinistö tuntuu kuitenkin olevan suomalaisten suosiossa. Niinistö nousee yleensä gallupeissa kuin gallupeissa kärkeen. Hän itse ei kuitenkaan näe suosiotaan niin positiivisena.

- En suosittele sellaista kenellekään, koska se on varma tapa päätyä myös silmätikuksi. Se on myös varma tapa saada kuulla paljon päässään olevia motiiveja, jotka eivät siellä ole. Ei se nyt niin kivaa ole, sanoo Niinistö.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.