Nightwish-fanit pettyivät laulajan käytökseen –Jansenilta avoin kirje

Nightwish-bändin uusi solisti Floor Jansen on julkaissut avoimen kirjeen, jotta hänen ja fanien välit paranisivat.

Nightwish-bändin laulaja Floor Jansen kirjoittaa virallisella Facebook-sivullaan, kuinka hän on nähnyt painajaisia ja murehtinut netissä liikkuvien ilkeiden kirjoitusten takia.

– Kirjoitukset satuttavat minua paljon. Ne eivät joko ole ollenkaan totta tai perustuvat ainoastaan sellaisten henkilöiden tulkintoihin, joilla oli erilaisia odotuksia. Toivottavasti kirjoitukseni lopettaa negatiiviset reaktiot, Floor kirjoittaa.

Ilmeisesti fanit ovat närkästyneet siitä, että Jansen ei ole antanut heille tarpeeksi aikaansa. 

– Olen hyvin nöyrä ihminen ja kiitollinen siitä, mitä olen päässyt tekemään. Yritän aina päästä tapaamaan faneja, joiden ansioista olen päässyt näin pitkälle.

– Valitettavasti aina tapaamiset eivät onnistu, mutta se ei johdu siitä, että en haluaisi nähdä fanejani. Välillä minun on vain säästettävä energiaani ja keskityttävä keikkoihin, älkää ottako sitä henkilökohtaisesti.

Kirjoituksessaan Jansen avautuu myös siitä, että hän vieroksuu sitä, että fanit saattavat yhtäkkiä tarrata häneen. Jansen toivookin, että fanit kunnioittaisivat hänen henkilökohtaista tilaansa. Lisäksi laulaja haluaa avata fanien silmät näkemään esimerkiksi kuvaustilanteet hänen silmin:

– Keikalla Brasiliassa melkein kaaduin lavalla, kun menetin tasapainoni sokaistuttuani kameroiden salamavaloista. Siinä oli yli sata ihmistä yhtä aikaa ottamassa kuvia. Pyysin ihmisiä ottamaan kuvat ilman salamavaloa, pyysin nätisti. Toivottavasti ymmärrätte ja kunnioitatte, että pyydän sellaista vain, jotta voimme vetää keikan hyvin.

Jansen toivoo, että kirjoituksen myötä fanit ymmärtävät hänen tilannettaan ja käytöstään paremmin. Lue kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös:

    Uusimmat