Nigel Barkerilla on läheiset välit Face-sarjan huippumallien kanssa

Face-sarjan juontaja Nigel Barker paljastaa tehneensä yhteistyötä sarjan huippumallien Coco Rochan, Karolina Kurkovan ja Naomi Campbellin kanssa myös aikaisemmin.

Nigel Barker, 41, on englantilainen valokuvaaja ja malli, joka tuli tunnetuksi erityisesti Huippumalli haussa -sarjasta. Nyt Barker juontaa uutta Face-mallisarjaa, joka nähdään AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00.

Barkerin mielestä Face eroaa muista mallisarjoista muun muassa sarjan tuomarointijärjestelyiden suhteen.

– Yksi olennaisimmista eroista Face-mallisarjassa on se, ettei sarjassa ole valmista tuomariraatia, vaan jatkoon pääsemisestä päättää aina erikseen jokaisen kilpailuun liittyvä asiakas. Voittajasta ei siis voi olla minkäänlaisia ennakko-odotuksia, ketä tuomarit saattaisivat suosia, Barker sanoo.

Tyra Banks antoi Barkerille potkut

Barker ei pelännyt hänen entisen esimiehensä Tyra Banksin reaktiota Face-sarjaan, vaikka Banks ja Barker tekivät yhdessä toista mallimaailmaan keskittynyttä tv-sarjaa Huippumalli haussa. Banks ei antanut Barkerin sarjalle siunausta, mutta Barker paljastaa Tyra Banksin olleen se henkilö, joka antoi hänelle Huippumalli haussa -sarjasta potkut. Facen tiimistä soitettiin kuitenkin vain viikko potkujen jälkeen, joten Barker ei ehtinyt kovin kauaa pyöritellä peukaloitaan.

Facesta tekee mielenkiintoisen se, että meillä on malleja joka puolelta maailmaa. Myös tuomaristo on kansainvälistä. He ovat kotoisin kaikkialta, ja tämä on hyvä katsaus siihen, millaista mallimaailmassa oikeasti on, Barker sanoo.

Barker on tehnyt yhteistyötä sarjan huippumallien kanssa myös aikaisemmin

Sarjassa mukana ovat myös huippumallit Karolina Kurkova, Coco Rocha ja Naomi Campbell, jotka valmentavat omia mallitiimejään. Barker on tehnyt kaikkien kolmen kanssa yhteistyötä myös aikaisemmin.

– Olen kuvannut Cocoa monta kertaa. Ei ole aikakauslehteä, jossa hänen kasvojaan ei näkisi. Karolinan kanssa olen ollut ystävä vuosien ajan. Toimin mallina Naomi Campbellin kanssa 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa. He ovat poikkeuksellisia naisia ja täydellisiä olentoja. Nyt kun Naomin kanssa työskentelee 20 vuotta myöhemmin, hän näyttää edelleen samalta. Hän vain kävelee huoneeseen, ja huone hiljenee saman tien, Barker kuvailee sarjan huippumalleja.

Katso Face-sarjaa AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00.

Seuraa Face-sarja Katsomossa:

Lue myös:

AVA / Emmi Maaranen

Kuvat: Getty Images

Lähteet:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja