Nico ja Vivian Rosbergin rakkaus roihuaa – löysivät toisensa jo teini-ikäisinä

Entinen F1-kuljettaja Nico Rosberg on naimisissa teinirakkautensa kanssa.

Vuoden 2016 F1-maailmanmestari Nico Rosberg ja hänen vaimonsa Vivian Rosberg ovat pitäneet yhtä jo teini-ikäisestä lähtien. He tapasivat toisensa ensi kertaa lapsina, sillä heidän äitinsä tunsivat toisensa. Molemmat äidit työskentelivät tuolloin muotialalla.

Pariskunta avioitui vuonna 2014 Monacossa pienessä seremoniassa, jossa molempien perheet olivat paikalla. Esikoistytär Alaïa syntyi vuonna 2015 ja pikkusisko Naila vuonna 2017.

Harvemmin julkisuudessa näyttäytyvä Vivian on saksalainen, ja hän on opiskellut Milanossa arkkitehdiksi.

Innokkaasti sosiaalisen median tilejään päivittävä Rosberg julkaisi joulun alla kauniin potretin perheestään. Kuvassa vanhemmat poseeraavat takana ja lapset edessä. Lasten naamat ovat peitetty emojiella.

Mies julkaisee seuraajilleen kauniita perhekuvia tasaiseen tahtiin.

Melkein 20 vuotta yhdessä ollut pari on vieläkin kuin vastarakastuneita. Onnellinen mies hehkuttaa vaimonaan Instagramissa.

– Olen niin onnekas saadessani kutsua sinua vaimokseni. Kiitos siitä, että olet mitä ihmeellisin vaimo ja äiti. Rakastan sinua kuuhun asti ja takaisin, Rosberg runoilee.

Nico Rosberg on siirtynyt formulauransa jälkeen media-alalle. Mies on tehnyt töitä viimeisten vuosien aikana muun muassa mainoskasvona ja urheilutoimittajana.

Lähde: Sportslumo.

Lue myös:

    Uusimmat