Nicki Minajilta ronski paljastus – näin monta kertaa illassa peitto heiluu kohupoikaystävänsä kanssa

Rap-artisti Nicki Minaj kertoo Twitterissä harrastavansa paljon seksiä.

Anaconda-hitistä tunnettu Nicki Minaj ei petipuuhia kaihda. Räppäri vastasi Twitter-tilillään fanin vitsailuun, jonka mukaan Minaj harrastaisi kuusi kertaa seksiä illassa.

– Kolmesta neljään kertaa keskimäärin. Kuusi on vähän liikaa, Minaj kirjoitti nauravan emojin saattelemana.

Räppärin paljastus herätti oitis keskustelua hänen faniensa keskuudessa. Minajin fanit pitivät hänen antamaansa lukumäärää suurena, vaikka luku ei yltänytkään täysin ensimmäisen Twiitin määrään.

Maailman suosituimpiin naisräppäreihin kuuluva Minaj on tällä hetkellä suhteessa 40-vuotiaan Kenneth Pettyn kanssa. Suhde on herättänyt paljon ihmetystä, sillä Petty on rekisteröity seksuaalirikollinen New Yorkin osavaltiossa. Lisäksi hän on istunut vankilassa taposta.

Petty pidätettiin vuonna 1994 16-vuotiaan tytön raiskausyrityksestä. Poliisiraporttien mukaan Petty käytti teräasetta uhatessaan nuorta uhriaan. Petty sai kakkua 18 ja 54 kuukauden väliltä, mutta ei ole tiedossa, kuinka kauan hän todellisuudessa istui vankilassa. Hänen nimensä löytyy yhä New Yorkin osavaltion seksuaalirikollisten rekisteristä. Petty oli tapauksen aikaan teini-ikäinen.

Nykyään musiikkialalla työskentelevä Petty joutui takaisin telkien taakse vuonna 2006. Hän myönsi syyllisyytensä kuolemaan johtaneeseen ampumavälikohtaukseen. Pettyn kerrotaan ampuneen uhria lukuisia kertoja rintaan, mikä johti miehen kuolemaan. Minajin uutta rakasta syytettiin alun perin murhasta, mutta hän sai sovittua itselleen tuomion taposta, mikä johti kymmenen vuoden vankeustuomioon, josta Petty istui seitsemän.

Pettyn ja Minajin väliset suhdehuhut alkoivat, kun Minaj alkoi julkaista Instagram-tilillään kuvia miehen kanssa. Yhdessä kuvista Minaj oli kietonut jalkansa Pettyn ympärille, vihjaillen kaksikon suhteesta.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat