Nicki Minaj, 37, yllätti ilmoituksella raskaudestaan – saa esikoisensa lapsuudenystävänsä kanssa

Räppäri Nicki Minajin raskaudesta on liikkunut huhuja keväästä asti. 

Yhdysvaltalaisräppäri Nicki Minaj, 37, odottaa ensimmäistä lastaan aviomiehensä Kenneth Pettyn kanssa. Muusikko julkisti uutisen Instagram-tilillään maanantaina 20. heinäkuuta julkaisemalla liudan raskauskuvia, joista ilmenee odotuksen olevan jo varsin pitkällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Rakkaus. Avioliitto. Vauvan odotus. Ylitsepursuava innostuksesta sekä kiitollisuudesta. Kiitos kaikille onnitteluista, Minaj kirjoitti yhden julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Lokakuussa 2019 Minaj yllätti ilmoituksellaan sosiaalisessa mediassa, jonka mukaan hän oli mennyt naimisiin vanhan ystävänsä Pettyn kanssa. Peoplen mukaan Minaj ja Petty ovat tunteneet toisensa lapsuudesta asti. Lehdelle antamassaan haastattelussa Minaj kertoi, kuinka paljon hän nauttii avioliittoelämästä. 

– En ajatellut sen olevan niin raikastavaaa ja rauhoittavaa kuin se on. Vaikka et olisi edes naimisissa, kun sinulla on joku joka tuntuu olevan sielunkumppanisi tai joku joka ymmärtää sinua, se vain saa sinut tuntemaan, että olet maailman huipulla, Minaj pohti avioliittoaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat