Mainos

Nick Carter vapautui raiskaussyytteistä – lain mukaan rikos on vanhentunut

Nick Carter kertoo olevansa hyvillään siitä, että asian käsittely on ohi.

Backstreet Boys -yhtyeen Nick Carteria vastaan ei nosteta syytettä raiskauksesta. Los Angelesin yleisen syyttäjän virasto hylkäsi tapauksen, koska 10 vuoden kanneaika oli mennyt umpeen.

Entinen teinipop-laulaja Melissa Schuman syytti Carteria raiskauksesta viime vuonna. 33-vuotiaan Schumanin mukaan raiskaus tapahtui Carterin asunnolla, kun hän oli 18 ja Carter oli 22.

Syyttäjän viraston mukaan rikos vanhentui vuonna 2013, joten todisteita ei voida enää analysoida luotettavasti.

Päätöksen jälkeen Carterin asianajaja Michael Holzt kommentoi laulajan olevan tyytyväinen siihen, että voi nyt jättää asian taakseen.

– Nick on kieltänyt nämä väitteet siitä asti, kun kuuli niistä viime vuonna. Hän oli varma, että syyttäjä päättäisi, ettei syytteille häntä vastaan ole perusteita.

Melissa Schuman kommentoi olleensa tietoinen siitä, ettei syytettä välttämättä oteta käsittelyyn Kalifornian raiskauslainsäädännön vuoksi. 

– On valitettavaa, ettei lakiin ole sisällytetty menneisyydessä tapahtuneita raiskauksia riippumatta siitä, kuinka kauan sitten ne tapahtuivat.

Schuman on kuitenkin tyytyväinen siihen, että nosti asian esiin.

– Puhuminen oli parasta, mitä olisin koskaan voinut itseni hyväksi tehdä. Toivon, että se inspiroi muita tekemään samoin, jos se tuntuu heistä oikealta.

Lähde:People​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.