Entinen teinipoppari syyttää Nick Carteria raiskauksesta: "Hän ei hyväksynyt kieltävää vastausta"

Entinen teinipop-tähti Melissa Schuman syytää Nick Carteria raiskauksesta. 

Dream-yhtyeestä tunnettu yhdysvaltalainen laulaja Melissa Schuman syyttää Backstreet Boys -yhtyeen laulajaa Nick Carteria raiskauksesta. 33-vuotiaan Schumanin mukaan raiskaus tapahtui kun hän oli 18 ja Carter oli 22. 

Schumanin mukaan Carter kutsui hänet kotiinsa, kun heillä oli vapaapäivä yhteisen elokuvan kuvauksista. Nainen otti huonetoverinsa mukaan ja kertoo, että Carter vei hänet kylpyhuoneeseen, jossa he alkoivat suudella. 

Tämän jälkeen Carter alkoi Schumanin mukaan riisua naisen housuja ja sivuutti hänen vastustuksensa ennen kuin alkoi antaa tälle suuseksiä. Schumanin mukaan Carter vaati myös häntä antamaan miehelle suuseksiä. 

Vaikka Schuman sanojensa mukaan kertoi Carterille olevansa neitsyt ja odottavansa seksin aloittamista avioliittoon asti, mies johdatti hänet makuuhuoneeseensa, missä raiskaus Schumanin mukaan tapahtui. 

– Hän heitti minut sängylle ja kiipesi päälleni. Sanoin hänelle uudestaan olevani neitsyt ja etten halunnut harrastaa seksiä. Sanoin säästäväni itseäni tulevalle aviomiehelleni. Hän kuiskasi korvaani kuin vietelläkseen minut: "Voisin olla aviomiehesi", Schuman kertoo.  

– Hän oli periksiantamaton, eikä hyväksynyt kieltävää vastausta. Hän oli liian painava, jotta olisi päässyt pois hänen altaan. Sitten tunsin sen, hän laittoi jotain sisääni. Kysyin mitä se oli ja hän kuiskasi korvaani jälleen kerran: "Se olen minä kokonaan, beibi". 

Tapahtuman jälkeen Schuman lauloi dueton Carterin kanssa, ennen kuin hän menetti mielenkiintonsa popartistin uraa kohtaan. 

– Olin rikki. Olin väsynyt. Olin traumatisoitunut. 

Nyt 37-vuotias Carter vastasi Schumanin syytöksiin tällä viikolla. 

– Olen shokissa ja surullinen neiti Schumanin väitteistä. Kun olimme yhdessä tai ikinä sen jälkeen Melissa ei koskaan ilmaissut minulle sitä, että mikään mitä teimme ei tapahtunut yhteisymmärryksessä. Äänitimme laulun ja esiinnyimme yhdessä, olin aina kunnioittava ja kannustava häntä kohtaan niin ammatillisessa kuin henkilökohtaisessa mielessä. 

Carter kertoo kuulevansa syytöksistä nyt ensimmäistä kertaa koskaan, lähes 20 vuotta myöhemmin.

– On luontoni ja kaiken, mitä pidän tärkeänä, vastaista tietoisesti aiheuttaa jollekin haittaa tai harmia.    

Lue myös:

    Uusimmat