NHL-toimittajalta rajua vihjailua: johtiko Tuukka Raskin telominen joukkuekaverin lähtöpasseihin?

Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask loukkaantui tiistaina ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan, kun Emil Bemströmin kyynärpää osui häntä päähän. Tilanne on herättänyt paljon keskustelua.

Osa Bruinsin faneista ja joukkuetta seuraavista toimittajista on hämmästellyt Bruinsin pelaajien toimintaa tilanteen jälkeen. Monet toivoivat, että joukkue olisi reagoinut Raskin loukkaantumiseen muistuttamalla Columbuksen pelaajia asiasta fyysisin ottein. Toisin kuitenkin kävi.

Kun Bruins laittoi hyökkääjä Brett Ritchien siirtolistalle, josta muut NHL-seurat saivat mahdollisuuden poimia hänet, esitti NBC Sports Bostonin arvostettu toimittaja Joe Haggerty Twitterissä oman teoriansa.

– Bruins laittoi Brett Ritchien siirtolistalle. Tässä on vastauksemme siihen, mitä mieltä seurajohto on siitä, että kukaan ei vastannut huutoon, kun Tuukka Rask otettiin pois pelistä eilen, näki Haggerty. 

NHL-toimittaja palasi aiheeseen vielä seuraavana päivänä.

Bruce Cassidylta (Bruinsin päävalmentaja) kysyttiin, laitettiinko Brett Ritchie siirtolistalle, koska Bruinsilta nähtiin olematon fyysinen vastaus siihen, että Rask lyötiin takamuksilleen Columbuksessa. ”Ei erityisesti” vastasi hän. Ok, en erityisesti usko tuohon (vastaukseen). Jos hän ei suojele joukkuekavereitaan, ei hänestä ole paljon hyötyä, latasi Haggerty.

Bruins laittoi aivotärähdyksen kokeneen Raskin torstaina loukkaantuneiden listalle.

Katso twiitit alta.

 

Lue myös:

    Uusimmat