NHL-asiantuntija esitti näkemyksensä Jesse Puljujärvestä – vertasi Edmontonin flopanneeseen ykkösvaraukseen

Jesse Puljujärvi teki vuoden sopimuksen Kärppien kanssa –"Tavoite on vielä NHL, mutta toisessa joukkueessa" 2:36
Video: Jesse Puljujärvi kommentoi sopimustaan Kärppiin

Jesse Puljujärven siirto jääkiekon Liigan Kärppiin on herättänyt viime päivinä paljon keskustelua myös Pohjois-Amerikassa.

Edmonton Oilersin 1980-luvun menestysvuosia tarkkaan seurannut ja jääkiekon Hall of Fameen valittu toimittaja Terry Jones esitti oman näkemyksensä nuoren suomalaisen ratkaisusta.

Hän teki vertauksen venäläiseen Nail Jakupoviin, joka varattiin Edmontoniin draft-vuotensa ykkösenä. Ura ei lähtenyt lentoon, ja lopulta hänet treidattiin St. Louisiin vastineena kolmoskierroksen varaus ja Zach Pochiro, joka ei ole koskaan pelannut NHL:ssä.

– Istuin kerran harjoitusten jälkeen tunnin ja katsoin Nail Jakupovia yksin jäällä treenaamassa laukauksia. Joku sanoi, kuinka vaikuttunut hän oli näkemästään. Sanoin: ”Hän harjoittelee sitä, missä hän on hyvä.” Jesse Puljujärvi teki sopimuksen Suomeen harjoitellakseen sitä, missä hän on hyvä, näki Jones.

On toki vielä hyvin mahdollista, että Puljujärvi palaa Pohjois-Amerikkaan tänä syksynä. Puljujärven sopimuksessa on optio, jonka mukaan hänellä on 1. joulukuuta saakka oikeus palata NHL:ään.

Alla Jonesin twiitti:


Lue myös:

    Uusimmat