NHL-tähden väitettiin laukoneen kohupuheita joukkueestaan – pelaajan taustatiimi reagoi väkevästi

Anaheimin ykkösvahtina NHL:ssä torjuva John Gibson on joutunut voimakkaan huhumyllyn kohteeksi. Nyt maalivahdin agenttitoimisto ärähti oman näkemyksensä vallitsevaan keskusteluun.

GIbson, 29, on pitkän linjan NHL-koppari. Hän on edustanut Anaheim Ducksia koko 431 ottelua kattaneen NHL-uransa. 

Viime aikoina yhdysvaltalaisen on kuitenkin lisääntyvissä määrin huhuttu tahtovan ulos ankkaparvesta. Viimeisimpänä puheita vahvisti NHL-veteraanitoimittaja Frank Seravalli, joka vieraili Nasty Knuckles -podcastissa. 

Seravallin mukaan Gibson olisi pyytänyt siirtoa ja vannonut, ettei pelaa enää otteluakaan Ducksin paidassa.

Maalivahdin sopimus on pitkä. Se ulottuu aina kesään 2027 asti. 

Seravallin lausunto sai Gibsonin edustajiston ärähtämään. Anaheimin ykkösvahtia edustava KO Sports Inc. -agenttitoimisto julkaisi jämäkän vastalauseen kulovalkean tavoin leviäviin huhuihin.

– Asiakkaani John Gibsonin pyynnöstä linjaamme selkeästi, että tämä lausunto on väärä, epäoikeudenmukainen ja myrkyllinen. Frank Seravalli ei lähestynyt pelaajaa tai minua tarkistaakseen faktoja tämän takana. 

– John Gibsonille on kunnia olla osa Anaheim Ducksin joukkuetta. Hän on fanien ja seurayhteisön sitoutunut tukija, agentti Kurt Overhardt linjasi Twitterissä julkaistussa viestissä. 

Gibson pelasi päättyneellä kaudella 53 ottelua torjuntaprosentilla 89,9. Sesonki oli Anaheimille sysimusta. Joukkue jäi aivan sarjan pohjamutiin. 

 

Lue myös:

    Uusimmat