NHL-tähdeltä esimerkillinen ratkaisu: "Olisi voinut tuhota vastustajan – tästä tulisi tehdä opetusvideo"

Dallas Starsin tähtihyökkääjä Jamie Benn osoitti loistavaa pelisilmää NHL-ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan Suomen aikaa torstain vastaisen yönä. 

Päähän kohdistuneet taklaukset ja niistä jaettavat pelikiellot ovat puhuttaneet SM-liigan lisäksi myös NHL:ssä tällä kaudella. Aiheen kohdalla on puhuttu varsinkin kolmantena osapuolena kaksinkamppailuihin tulevista pelaajista.  

Benn, joka ei kaihda kaukalossa kovia otteita, päätyi juuri tällaiseen tilanteeseen Toronto-ottelussa. Maple Leafs -pakki Jake Muzzin kamppaili kiekosta oman maalin takana, kun Benn lähestyi taisteluparia.  

Bennin ratkaisu huomioitiin Sportsnetin lähetyksessä, ja se sai kehut myös Sportsnetin sekä The Athleticin toimittajalta Justin Bournelta

– NHL-pelaajien turvallisuudesta vastaavan yksikön tulisi tehdä tästä opetusvideo. Benn olisi voinut tuhota vaaralle alttiin vastustajan. Pääosuman välttäminen on taklaajan vastuulla, ja hän ohittaa tilanteen, jossa useimmat pelaajat vielä pari vuotta sitten olisivat ajaneet vastustajan pystyyn, Bourne kommentoi videon yhteyteen.  

Toronto voitti ottelun 5-3. 

Lue myös:

    Uusimmat