NHL-supertähti ilman seuraa – Aleksander Barkoville tarjotaan huimaa aisaparia: "Voitteko kuvitella?"

NHL-kausi alkaa - Janne Pesonen odottaa suomalaisilta vahvaa NHL-kautta 3:37
NHL-kausi alkaa – MTV Urheilun asiantuntija Janne Pesonen odottaa suomalaisilta vahvaa sesonkia.

Chicago Blackhawksissa huimaa jälkeä NHL-urallaan tehnyt yhdysvaltalaishyökkääjä Patrick Kane saattaa olla supervahvistus jollekin joukkueelle Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä alkavalla NHL-kaudella. 

Kane, 34, siirtyi kesken viime kauden Chicagosta New York Rangersiin, mutta mestaruushaaveet murenivat jo pudotuspelien avauskierroksella. 

Nyt kolminkertainen Stanley Cup -voittaja on ilman sopimusta käytyään lonkkaleikkauksessa kesäkuun alussa. Toipuminen on lupaavassa vauhdissa, ja Kane on sanonut olevansa valmis palaamaan vuodenvaihteessa. 

The Athleticin ja TSN:n arvostettu NHL-toimittaja Pierre LeBrun ennustaa kausiennakossaan Kanen päätyvän Florida Panthersiin. 

– Panthersin GM Bill Zito valitsi Kanen MM-kisoihin (keväällä 2018) ja teki hänestä siellä kapteenin. 

– Voitko kuvitella Kanen pelaavan samassa ketjussa Aleksander Barkovin kanssa? Minä todellakin voin, LeBrun spekuloi viitaten seuran suomalaistähteen ja -kapteeniin.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Vakavasta vammasta ja kovasta kuntoutuksesta huolimatta Kanen potentiaali on hurja, sillä hän on rikkonut NHL-urallaan 100 tehopisteen rajan kahdesti ja summannut 1 180 runkosarjaottelussa kaikkiaan 451+786=1 237 tehopistettä. 

MTV esittää yhden vapaasti katsottavissa olevan NHL-ottelun viikoittain 10. lokakuuta alkavalla kaudella 2023–2024. Avausviikolla lauantaina 14.10. kello 20 Ottawa Senators–Philadelphia Flyers.

Suomen palkkakuninkaat NHL:ssä kaudella 2023-2024 1:18
Suomalaisten palkkakuninkaat NHL:ssä kaudella 2023-2024.

Lue myös:

    Uusimmat