NHL-seurassa taas suomalaispelaajan loukkaantuminen hämärissä olosuhteisa – valokuvaaja julkaisi karulta näyttävän otoksen Patrik Laineesta

Winnipeg Jetsin puolustaja Sami Niku joutui jättämään väliin joukkueensa tiistain ottelun Washington Capitalsia vastaan. Seura tiedotti, että suomalaispakki loukkaantui ottelua edeltäneessä lämmittelyssä.

Jetsiä seuraava valokuvaaja Trevor Hagan kommentoi Nikun loukkaantumista sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi kuvan, jossa Jets-tähti Patrik Laine makaa maassa.

– En ole yllättynyt Nikun loukkaantumisesta. Tässä kuva, jonka otin Laineesta tammikuussa, kun hän kaatui ottelua edeltäneessä harjoituksessa jalkapallon kanssa. Hänen päänsä osui maahan melko lujaa, paljasti Hagan.

The Athleticin Ken Wiebe kertoi myöhemmin sosiaalisessa mediassa, että Jetsin päävalmentaja Paul Maurice kiisti Nikun loukkaantuneen pelatessaan jalkapalloa.

– Ei se tapahtunut jalkapallossa. Siinä kaikki, mitä minulla on lupa sanoa. Futista ei pelattu. Hän loukkaantui eikä voinut pelata, Maurice kommentoi.

Valmentajalta kuitenkin kysyttiin vielä, että eivätkö kaksi kauden aikana lämmittelyssä tullutta loukkaantumista huolestuta häntä.

– Tässä liigassa 31 joukkuetta lämmittelevät pelaamalla jalkapalloa. Meillä on ollut kiintiömme näistä loukkaantumisista. Se tuli täyteen jo kolme kuukautta sitten, Maurice jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat