NHL:n suomalaispuolustaja loukkaantui – päävalmentajalta huolestuttavia sanoja: "Ei näytä hyvältä"

NHL-seura Winnipeg Jetsin suomalaispuolustaja Ville Heinola loukkaantui Ottawa Senatorsia vastaan pelatussa harjoitusottelussa.

Heinola loukkaantui ottelun avauserässä, kun hänen jalkansa vääntyi Ottawan Erik Brännströmiä vastaan käydyn kulmaväännön yhteydessä. 22-vuotias puolustaja jouduttiin lopulta taluttamaan pukukoppiin.

Winnipegin päävalmentaja Rick Bowness antoi ottelun jälkeen huolestuttavan viestin Heinolan tilanteesta.

– Ei näytä hyvältä. Saamme tarkemman analyysin huomenna, mutta kyse ei ole lyhyestä loukkaantumisesta, Bowness kertoi medialle ottelun jälkeen.

Heinola on esiintynyt harjoituskaudella edukseen. Nuori suomalaispuolustaja oli ehtinyt tehdä päävalmentajaansa suuren vaikutuksen otteillaan ennen loukkaantumistaan.

– Hän on tehnyt kaiken voitavansa päästäkseen tähän joukkueeseen. Olemme todella todella tyytyväisiä häneen. Rakastan asennetta, jolla hän on tullut mukaan kesän jälkeen. Hän on tehnyt hyvää työtä, Bowness kehui vain tunteja ennen Ottawa-ottelua.

Heinola aloittaa jo viidennen kautensa Pohjois-Amerikassa. Toistaiseksi ovet NHL:ään ovat pääosin pysyneet kiinni ja otteluita kirkkaissa valoissa on kertynyt vain 35.

Lue myös:

    Uusimmat