NHL-seuraa vaihtanut Mikael Granlund on joutunut sopeutumaan uuteen rooliin – "Se on vähän erilaisempaa"

Mikael Granlund kertoo, millaista on pelata samassa joukkueessa Sidney Crosbyn kanssa – ”On ollut hieno oppia tuntemaan hänet” 0:20
Mikael Granlund kertoo, millaista on pelata samassa joukkueessa Sidney Crosbyn kanssa – ”On ollut hieno oppia tuntemaan hänet”.

Mikael Granlund on kotiutunut uuteen NHL-joukkueensa Pittsburgh Penguinsiin hyvin. Suomalaistaituri on joutunut kuitenkin totuttelemaan hieman aiempaa erilaiseen rooliin.

Pääkuvan paikalla olevalla videolla Granlund kertoo, millaista on ollut pelata samassa joukkueessa supertähti Sidney Crosbyn kanssa.

Granlund tuli maaliskuun alussa toista kertaa NHL-urallaan kaupatuksi, kun Nashville Predators treidasi hänet Pittsburgh Penguinsiin NHL:n siirtorajan kynnyksellä. Aikoinaan tieto Nashvilleen siirtymisestä tavoitti Granlundin esikoisen synnytyksen, mutta tällä kertaa yllätys ei ollut yhtä suuri.

– Ainahan se vähän tulee yllätyksenä. Siinä oli monta päivää ennen jo paljon tapahtunut. Nashvillessa on vähän muutoksen tilassa joukkue ja kaikki tiesivät, että saattaa olla liipaisimella. Pääsin hienoon joukkueeseen. Tämmöistä tämä jääkiekko täällä on, Granlund perkaa MTV Urheilulle.

Granlund on tahkonnut Pittsburghissa kymmenen NHL-ottelua tehoin 1+1. Aiempina vuosinaan hyökkäyspäässä kunnostautunut Granlund on saanut totutella uudessa joukkueessaan erilaiseen rooliin.

– Ihan hyvin olen saanut luottamusta. Totta kai se on hyvin puolustuspitoista. Todella paljon on puolustuspään aloituksia ja alivoimaa, mutta pääsee pelaamaan ja olemaan tärkeillä hetkillä jäällä. Se on ihan kiva. Totta kai se on vähän erilaisempaa, Granlund vertaa.

Lue myös:

    Uusimmat