NHL-puolustaja Juuso Välimäki jännitti serkkunsa Samin huimaa PGA-suoritusta – "Meinasi mennä peliin keskittymiset ihan vihkoon"

Sami Välimäki sijoittui viikonloppuna PGA-kiertueen kisassa toiseksi.

NHL-seura Arizona Coyotesin suomalaispuolustaja Juuso Välimäki jännitti tiiviisti serkkunsa Sami Välimäen edesottamuksia golfin PGA Tourilla viime viikonloppuna.

Sami Välimäki ylsi viime viikonloppuna huimaan suoritukseen, sillä hän sijoittui PGA-kiertueen kisassa Meksikossa upeasti toiseksi. 

Välimäen suorituksia jännitti myös NHL:n suomalaispuolustaja Juuso Välimäki, joka katsoi sunnuntaina serkkunsa voittotaistelua ennen omaa Winnipeg Jetsia vastaan pelattua NHL-otteluaan.

– Meinasi mennä peliin keskittymiset ihan vihkoon eilen, kun oli vielä kisa käynnissä. Ei vaan, kyllä tässä on aika (paljon seurattu). Piti ESPN+:kin ostaa, että pääsee katselemaan pelejä, Juuso Välimäki naurahtaa suomalaismedialle.

Sami Välimäki lunasti viime syksynä ensimmäisenä suomalaisena paikkansa PGA-kiertueelle Euroopan-kiertueella vahvasti sujuneiden kisojensa ansiosta. Viime aikoina urheilun huipulla menestystä jahtaavat serkukset ovat päässeet viettämään enemmän aikaa myös yhdessä.

Hiljattain Välimäki osallistui jääkiekkoilevan serkkunsa kotikulmilla Arizonassa järjestettyyn Phoenix Openiin, mikä antoi kaksikolle oivallisen mahdollisuuden tavata urheilukiireiden keskellä.

– Nykyään ollaan aika hyvin (tekemisissä). On ollut aika hauskaa, kun hän nyt pääsi tuohon Waste Managementiin Arizonassa, sitten hän jäi sinne hetkeksi aikaa sen jälkeen. Näimme siinä ja muuta, Arizona Coyotesissa kiekkoileva Juuso Välimäki kertoo.

– Kesäisin on aina ollut kauheasti kiireitä ja molemmilla hommaa, ja Samikin on reissannut ympäri ämpäri. Kahden suomalaisen piti Arizonaan asti lähteä, että kerkeävät viettää enemmän aikaa ja mennä syömään yhdessä. On ollut hienoa, kun hän on ollut tällä puolella merta, Välimäki jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat