Leijonien supertähdillä erikoisviritykset pleikkarivillityksen takia - "Telkkarikin piti käydä varastamassa"

Teuvo Teräväinen ei missaa hyvää pleikkaripäivää edes MM-kisoissa. Heti ensimmäisenä päivänä pistettiin fasiliteetit kuntoon.

MAINOS

MM-puolivälierä
Suomi–Sveitsi

Torstaina klo 21.15 MTV3:lla ja C More Sport 1:llä. Studio-osuus jo klo 20.30 C Morella ja klo 21.00 MTV3:lla.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Teräväisen ja Sebastian Ahon NHL-joukkuekaveri Scott Darling kertoi aiemmin MTV Sportille, ettei suomalaiskaksikko puhu mistään muusta kuin Fortnite-konsolipelistä. Jokapäiväisestä ajanviettotavasta ei ole luovuttu Tanskassakaan.

Kotipuolessa Aholla ja Teräväisellä on kaksi televisiota ja pleikkaria samassa huoneessa, että he pystyvät pelaamaan tämän hetken hittipeli Fortnitea samassa joukkueessa. Heti ensimmäisenä kisapäivänä pistettiin peliluola kuntoon.

- En ne täällä ollut valmiina tietenkään, ne piti viritellä kuntoon. Siinä on käyty netit ja muut hakemassa, että toimii. Telkkarikin piti varastaa jonkun toisen huoneesta, Teräväinen nauratti suomalaistoimittajia.

- Oli se vähän vaikeaa, kun huoneessa oli yksi telkkari ja ne oli pultattu niin kovaa kiinni huoneisiin. Mutta kävimme yhdestä huoneesta varastamasta.

Mistä televisio vietiin?

- Noooo, Palola (Olli) ja Niemi (Mika) eivät kuulemma tarvinneet, Teräväinen repesi.

- Kyllä me kysyttiin ensin, he katsoivat Netflixiä iPadilta ja sanoivat, etteivät katso telkkaria, niin sitten lähti, heti ensimmäisenä päivänä tietenkin. Montaa hyvää pleikkaripäivää ei kyllä missata, hän hekotteli.


"Tällaista tämä nykynuoriso on"

Normaaliarjessa, jos ei ole pelipäivää, Teräväisellä vierähtää helposti valtaosa päivästä peliohjain kädessä, yleensä Ahon kanssa yhdessä.

- Yleensä tulee suomalaisten kavereiden kanssa pelattua ja pidettyä yhteyttä sitä kautta. Täällä on pelattu tämän meidän porukan kanssa, Teräväinen kertoi.

- Pelaamme samalla puolella, elikkä joukkuepeliä sielläkin, hän virnisti.

- Aikaa pitää jotenkin viettää, ja tämä nykynuoriso on vähän tällainen, hän päätti nauruntäyteisen haastatteluhetken.

Tänään Teräväinen keskittyy tosielämän peliin, Suomi kohtaa puolivälierässä Sveitsin kello 21.15 Suomen aikaa.


Lue myös:

    Uusimmat