NHL-pelaajan avopuolisolta hirveä erhe – illallisvieras roihahti tuleen, vaatii nyt miljoonien korvauksia

2:06
Videolla St. Louis Bluesin Stanley Cupin voitto.

Ottawalainen Hana Engel vaatii yli seitsemän miljoonan korvauksia NHL:n Toronton puolustaja Cody Ceciltä ja tämän avopuolisolta Jamie Thompsonilta. Cecin avopuoliso oli säikähtänyt liekkeihin leimahtanutta poltinta ja heittänyt sen Engelin suuntaan. Tämän vaatteet syttyivät tuleen ja hän sai tilanteessa vakavia palovammoja. Aiheesta kertoo Ottawa Citizen.

Tapaus oli sattunut viime vuoden toukokuussa Cecin isännöimissä illallisjuhlissa. Thompson oli yrittänyt täyttää yhtä kolmesta ulkona sijaitsevan takan polttimesta. Hän ei tarkistanut, että oliko poltin jäähtynyt ja/tai kokonaan tyhjä. Hän ruiskutti etanolia polttimeen ja liekkien roihahtaessa heitti pullon käsistään Engelin suuntaan.

Engelin kehosta 35 prosenttia sai toisen ja kolmannen asteen palovammoja. Hänet jouduttiin laittamaan keinotekoiseen koomaan kolmen viikon ajaksi. Engelille tehtiin myös ihonsiirtoja, suurin osa ihokappaleista otettiin hänen jaloistaan. Kolme leikkausta kesti yhteensä 18 tuntia.

Ceci tai Thompson eivät ole vielä antaneet lausuntoa liittyen tapaukseen. Myös takan valmistaja on kanteen kohteena. He lopettivat kyseisen takan valmistamisen tapahtuneen jälkeen.

Kanteen mukaan Engelin hoidot tulevat jatkumaan hänen elämänsä loppuun saakka. 

Aiheesta kertoi Suomessa ensimmäisenä SuomiKiekko.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja