NHL:n yön suomalaiset: Leo Komarov passitettiin suihkuun – Tampa Bay tasoitti otteluvoitot

Jääkiekkoliiga NHL:n välierissä Tampa Bay Lightning tasoitti otteluvoitot, kun se kaatoi Suomen aikaan keskiviikon vastaisena yönä pelatussa taistossa New York Islandersin 4–2. Islandersin riveissä suomalaishyökkääjä Leo Komarov kunnostautui hämmennysrintamalla – lentäen lopulta pihalle.

Islanders voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 2–1. Toinen kamppailu kääntyi yhdeksi isoksi painitaistoksi.

Vierasjoukkue Islanders joutui pyörittämään maalivahtirulettia ottelun avauserässä, kun Lightningin tähtihyökkääjä Brayden Point ajautui vauhdilla päin venäläisvahtia Semjon Varlamovia. 33-vuotias Varlamov vedettiin sivuun kolauksen jäljiltä. Varlamov palasi kehiin toisen erän alkuun.

Illan ykköstähtenä loisti Lightningin venäläissupertähti Nikita Kutsherov, joka alusti kolme maalia (0+3).

Islandersin puolella suomalaishyökkääjä Leo Komarov oli näkyvästi esillä. Komarov keräsi peräti 14 jäähyminuuttia – lentäen ennenaikaisesti pukukopin puolelle.

Komarovin iltapuhde päättyi kolmannen erän puolen välin jälkeen, kun hän otti yhteen Lightningin Yanni Gourden kanssa. Komarov ja Gourde heittivät hanskat jäähän. Tappelun sijaan kaksikon yhteenotto kääntyi lähinnä painitaistoksi.

Komarov sai tilanteesta 2+10-minuuttia, minkä myötä hänet komennettiin suihkuun.

Komarov ja Gourde kävivät omaa miekkailua jo avauserässä. Tuolloin Islandersin suomalaishyökkääjälle Komaroville tuomittiin estämisjäähy.

Sarja jatkuu Suomen aikaan perjantain vastaisena yönä New Yorkissa. NHL:n finaaleihin etenee neljällä voitolla.

NHL:n suomalaistilastot ti-ke-yönä:

Tampa Bay - NY Islanders 4-2
Komarov NYI 0+0 +1 14 2 - 10.21
(Voitot 1-1)

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset,   aloitusvoitot/aloitukset, jääaika.   Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.