NHL:n yön suomalaiset: Jesse Puljujärvi väläytti pelisilmäänsä – kuuluisa hymy levisi korviin

Edmontonin Jesse Puljujärvi väläytti pelisilmäänsä yön NHL-kierroksella ottelussa Winnipegiä vastaan.

Puljujärvi alusti kolmannen erän alkajaisksi millintarkalla syötöllä Edmontonin 5–5-tasoitusmaalin. Maali ei kuitenkaan riittänyt, sillä Winnipeg iski vielä kerran ja vei pisteet maalin 6–5.

Suomalaislaituri sai tilanteessa hyökkäyssiniviivalla kiekon Connor McDavidilta ja löysi upealla poikkikentän syötöllä Ryan Nugent-Hopkinsin, jonka terävä rannelaukaus upposi yläkulmaan.

Maalin jälkeen Puljujärvi väläytti NHL:ssä jo tutuksi tullutta leveää virnettään.

Voit katsoa maalin alta.

Puljujärvi sai ottelussa mukavasti vastuuta. Laituri pelasi yli 17 minuuttia ja laukoi viisi kertaa kohti Winnipegin maalia. Suomalainen on nyt kerännyt pelaamissaan kauden 16 ottelussa tehot 3+3.

​​​

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.