NHL:n tähtihyökkääjän suuri suru – syntymätön tytär menehtyi

San Josen Sharksin tähtihyökkääjä Evander Kane ilmoitti torstaina sydäntä särkevän uutisen, kun hänen 26-viikkoinen tyttärensä menehtyi ennen syntymäänsä.

Kane on ollut viime otteluista sivussa henkilökohtaisten syiden vuoksi. Voimahyökkääjä on nähty NHL-kaukalossa viimeksi helmikuussa. Selvyys hyökkääjän poissaoloon saatiin torstaina, kun Kane julkaisi Twitter-tilillään järkyttävän suru-uutisen, sillä Kanen ja hänen vaimonsa syntymätön tytär menehtyi.

– Viikonlopun aikana meidän 26-viikkoinen tyttäremme Eva menehtyi. Odottavina vanhempina viimeisin viikko on musertanut meidät. Perheeni ja minä olemme surun murtamia, Kane kirjoittaa.

Kane kiittää viestissään kaikilta ystäviltään, perheltään ja muilta saamaansa tukea näinä surullisina aikoina. Kane kiitti koskettavassa kirjoituksessaan myös menehtynyttä tytärtään, joka ehti ilahduttaa Kanea ja hänen vaimoaan erittäin paljon lyhyessä ajassa.

– Sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka innoissamme olimme toivottamassa sinut tervetulleeksi maailmaan. Eva, olet ollut meidän elämämme isoin siunauksemme. Olemme todella kiitollisia siitä ilosta, jota toit meille niin pienen hetken ajan, Kane jatkaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja