NHL:n pudotuspelit alkoivat sensaatiolla! Columbus nousi kolmen maalin takamatkalta voittoon

Millaisin suomalaisodotuksin NHL:n pudotuspeleihin? 2:48
MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ennakoi NHL-pudotuspelejä Tulosruudussa.

Jääkiekon NHL:n pudotuspelit käynnistyivät Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Tampa Bay Lightning johti Columbus Blue Jacketsia jo kolmella maalilla, mutta joukkue nousi sensaatiomaisesti 4-3-voittoon päätöserässä.

Runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Lightning johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 3-0. Columbuksen kiri alkoi toisessa erässä, kun Nick Foligno kavensi lukemat 1-3:een.

Blue Jackets osoitti sisunsa päätöserässä. David Savard, Josh Anderson ja Seth Jones iskivät maalit mieheen johdattaen joukkueensa huimaan 4-3-voittoon.

Columbuksen riveissä pelaa suomalainen Markus Nutivaara. Puolustaja pelasi sarjan avausottelussa reilut 20 minuuttia.

Videolla Blue Jacketsin tyylikäs voittomaali.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.