Mikko Rantasesta jatkoajan suuri sankari! Suomalaisen uskomaton laukaus toi Coloradon voiton päähän jatkopaikasta

Colorado Avalanchen kirkkaimmasta tähdestä ei ollut yön NHL-kierroksella epäselvyyttä, sillä Mikko Rantanen iski kaksi maalia ja johdatti joukkueensa 3-2-jatkoaikavoittoon Calgary Flamesista.

Rantanen otti ratkaisijan viitan itselleen jo kolmannessa erässä, kun Calgary johti ottelua 2-1 vielä kolme minuuttia ennen loppua. Suomalainen nakutti pelin tasoihin ja jatkoajalle.

Lisää taituruutta nähtiin jatkoajalla, kun Rantanen laukoi kiekon polviasennosta verkon perukoille. Hyökkääjä on tehnyt nyt neljään pudotuspeliotteluun häikäisevät tehot 3+3=6. Suomalainen on saanut paljon vastuuta, sillä keskiviikkoisessa ottelussa peliaikaa kertyi jäätävät 27 minuuttia ja 49 sekuntia.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Colorado johtaa sarjaa nyt 3-1. Jatkopaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Suomalaispuolustaja Juuso Välimäki pelasi Coloradoa vastaan ensimmäisen ottelunsa NHL:n pudotuspeleissä. Debyytti sujui mallikkaasti, sillä suomalainen saalisti syötön Derek Ryanin 2-0-maaliin ja peliaikaa kertyi reilut 17 minuuttia.