NHL-leiriläinen Anton Lundell hermoili upean kunniatehtävänsä alla: "Se oli aika erilaista"

6:52
Anton Lundell loisti Leijonien tähtenä viime kevään MM-kisoissa.

Florida Panthersin odotukset uutta tähtilupaustaan Anton Lundellia kohtaan ovat tulleet selviksi suomalaispelaajan uudessa asuinympäristössään viettämien ensiviikkojen aikana.

Ensimmäiseen NHL-kauteensa valmistautuva Lundell liittyi mukaan Panthersin nuorten pelaajien harjoitusleirille tällä viikolla. Hän on tutustunut uusiin kotimaisemiinsa parin viikon ajan.

– Se on ollut tähän asti todella hauskaa. Joka päivä voi mennä sortseissa ja t-paidassa rannalle, Lundell hehkutti WSVN-kanavan haastattelussa.

Paikallisyhteisö on nopeasti ottanut suomalaistulokkaan omakseen. Viime viikolla hän sai kutsun baseball-seura Miami Marlinsin kotiotteluun, jossa 19-vuotiaalle annettiin heti kunniatehtävä seremoniaalisen avausheiton heittäjänä.

– Se oli aika erilaista. Olin tosi hermostunut, koska en ollut koskaan käynyt baseball-pelissä, ja heti ensimmäisessä matsissa minun piti mennä heittämään palloa, mutta se oli siistiä. Se oli hyvä kokemus, Lundell kertoi.

Näyte Lundellin avausheitosta Panthersin Twitter-videolla:

Aleksander Barkov näyttää esimerkkiä

Lundell saa Floridassa apua seuran kapteenilta Aleksander Barkovilta, joka on itsekin saanut kasvaa aikuiseksi samassa ympäristössä.

– Hän on todella hyvä pelaaja, yksi liigan parhaista. Uskon, että se auttaa minua paljon, että saan pelata hänen kanssaan samassa joukkueessa ja yrittää oppia häneltä joka päivä, Lundell sanoi.

Panthers julkaisi harjoitusleiriltä videon, jossa Lundell näyttää vahvaa hyökkäyspelaamistaan.

NHL:n runkosarja käynnistyy 12. lokakuuta. Florida pelaa ensimmäisen ottelunsa 14. päivä, kun se isännöi Pittsburgh Penguinsia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja