NHL-kauden suomalaissensaatio säkenöi jälleen kiekkosateessa, joukkuetovereilta vuolaat kehut – "Hän on ollut uskomaton"

Suomalaisvahti Ville Husson vahvat otteet eivät riittäneet voittoon, kun hänen edustama St. Louis Blues taipui Pittsburgh Penguinsille voittomaalikisan jälkeen 2-3-lukemin.

Upeaa kautta pelaava Husso jatkoi vahvoja esityksiään NHL-kaukalossa, kun hän venyi ottelun aikana peräti 43 kertaa kiekon eteen. Huima iltapuhde ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt voittoon, mutta kehuja sateli syystäkin ottelun jälkeen.

– Hän pelasi erinomaisesti. Hän teki isoja torjuntoja pitäen meidät mukana pelissä ja antaen meille mahdollisuuden voittaa, St. Louisin päävalmentaja Craig Berube totesi lehdistötilaisuudessa.

– Hän on ollut erittäin vakaa koko kauden. Tänään hän oli heittämällä paras pelaajamme, hyökkääjä Perron puolestaan kehui.

27-vuotias Husso on tehnyt tällä kaudella todellisen läpimurtonsa NHL:ään. Husso on haastanut tosissaan Jordan Binningtonin jopa ykkösvahdin paikasta. Suomalaisvahti on torjunut 25 pelaamassaan ottelussa 92,98 prosentin varmuudella.

– Hän on ollut uskomaton. Meidän on pelattava tasaisia 60-minuuttisia voittaaksemme pelejä tässä liigassa, mutta hän on ollut uskomaton koko vuoden, Blues-hyökkääjä Brandon Saad kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat