NHL-huippuvalmentaja on pidätetty

New Jersey Devilsin valmennustiimiin jääkiekon NHL:ssä tätä nykyä kuuluva Andrew Brunette on pidätetty Etelä-Floridassa Browardin piirikunnassa.

Kanadalainen Brunette, 49, pidätettiin keskiviikkona rattijuopumuksesta, ja hänet vietiin Browardin piirikunnan vankilaan. Häntä syytetään paikallisen Local10-median mukaan "useista rikkomuksista", joihin lukeutuu rattijuopumuksen ohella stop-merkin noudattamatta jättäminen. Golfauto, jolla hän oli liikkeellä, oli tätä ennen pidätysraportin mukaan pysäköity baarin lähelle laittomasti.

Kun Brunetelta pyydettiin asiakirjoja, hän toimitti golfauton rekisteröinti- ja vakuutusdokumentit, mutta antoi vaimonsa ajokortin ja väitti, ettei itse ajanut.

Brunette astui kesken viime kauden Florida Panthersin väliaikaiseksi päävalmentajaksi ja johdatti seuran NHL:n runkosarjan voittoon. Hän joutui kuitenkin kauden jälkeen tekemään tilaa Paul Mauricelle, ja tätä nykyä Brunette toimii New Jersey Devilsin apuvalmentajana.

NHL:ssä vietetään viikonloppuna tähdistötapahtumaa, ja suurin osa joukkueista oli keskiviikkona jo lomalla, mukaan lukien Devils, jolla ei ole tällä viikolla otteluita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja