NFL-tähden talo syttyi palamaan – pian naapurissa asuneelta musiikki-ikonilta nähtiin urheilijan suututtanut tempaus

NFL-tähti Tyreek Hillsin talo syttyi palamaan viime tammikuussa. Tuolloin paikalle ilmestyi Hillsin naapuri musiikki-ikoni Rick Ross puhelimensa kanssa ja alkoi kuvaamaan suoraa lähetystä Instagramiin. Nyt Hill on ladannut suorat sanat Pivot Podcastissa Rossin tempauksesta.

Hiphopin saralla ikonin asemaan noussut Ross kertoi Instagramin suorassa lähetyksessä päivityksiä naapurinsa Miami Dolphinsia edustavan Hillsin talon tulipalon tapahtumista. 

–Pikkuveli (Tyreek Hill) joutuu rakentamaan uuden talon. Silti on kuitenkin rauhallista. Se on epäonnista, että talo syttyi tuleen toiselta puolelta katua, mutta tarkistin palomiehiltä, että kukaan ei ole loukkaantunut, Ross sanoi muun muassa Sportbladetin mukaan.

Hill ei katsonut naapurinsa toimintaa hyvällä.

– En voi tulla enää toimeen kanssasi, veli. Sinulla oli rohkeutta puhua palomiehelle sen sijaan, että tulisit paikalle auttamaan. Sinulla on numeroni, veli. Menet kuitenkin X:ään (aiemmin nimellä Twitter), julkaiset minusta kaikkialla kaiken minun ja perheeni kokeman jälkeen. Sinun piti olla naapuri. Naapuruston sankari! Hill latasi.

Ross spekuloi lähetyksessä, että kyseessä olisi ollut sähköpalo, mutta myöhemmin selvisi, että palo sai alkunsa lapsen leikittyä sytyttimellä. Ross vastasi Hillin kritiikkiin Instagramissa ja totesi, ettei hänen tarkoitus ollut kiusata naapuriaan.

Hill on edustanut Miami Dolphinsia kaudesta 2022 lähtien. Hän voitti Super Bowlin vuonna 2020. 30-vuotias Hill on ollut myös erinomainen yleisurheilija, sillä hän voitti nuorten MM-kilpailuissa vuonna 2012 pronssia 200 metrillä ja kultaa 4x100 metrin viestissä.

Lue myös:

    Uusimmat