New York Rangersissa tapahtuu – lähteet: pistehirmu tappeli oman maalivahdin kanssa, varakapteeni latasi turpaan

Jääkiekon NHL:n New York Rangersissa myllertää. Eri lähteet kertovat nimittäin Rangersin puolustajan Tony DeAngelon käyneen viikonloppuna joukkueensa maalivahdin Aleksandr Georgijevin kimppuun Pittsburgh Penguinsia vastaan tulleen jatkoaikatappion jälkeen. DeAngelo on sittemmin asetettu siirtolistalle.

Suomalaishyökkääjä Kaapo Kakon edustama Rangers hävisi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa Pittsburghille jatkoajalla 4–5. Yhdysvaltalaispuolustaja DeAngelo oli jäällä neljän takaiskumaalin aikana viidestä. Hänellä keitti tappion jälkeen, ja esimerkiksi The Athletic kertoo kolmen lähteen vahvistaneen, että DeAngelo ja venäläismaalivahti Georgijev tappelivat pukukoppikäytävällä.

New York Postin mukaan kolmas pelaaja olisi lopettanut DeAngelon käynnistämän välikohtauksen eikä tapahtumaan olisi osallistunut muita pelaajia. Toimittaja David Shapiro kertoi Twitterissä, että että Rangersin varakapteeni Chris Kreider olisi huhun mukaan mennyt tappeluun väliin ja lyönyt DeAngeloa kasvoihin.

DeAngelo ja Georgijev eivät kumpikaan osallistuneet Rangersin sunnuntaisiin harjoituksiin. Rangers sen sijaan asetti DeAngelon sunnuntaina siirtolistalle, josta mikä tahansa NHL-seura voi vuorokauden aikana poimia hänet.

Rangersin päävalmentaja David Quinn kommentoi DeAngelon ja Georgijevin raportoitua välikohtausta sanomalla, että "aina on huhuja".

– En tule puhumaan huhuista. Tässä ei ole kyse yhdestä välikohtauksesta. Tässä ei ole kyse yhdestä asiasta. Tämä on tilanne, jonka organisaatio koki parhaaksi tällä hetkellä, ja aika näyttää, miksi tilanne kehittyy, Quinn kertoi.

Tehopakki

Rangersia kaudesta 2017–18 lähtien edustanut DeAngelo takoi viime sesongilla NHL-puolustajista neljänneksi kovimmat tehot, kun hän nakutteli 68 otteluun 53 (15+38) pistettä. Kiitokseksi otteistaan tähtipakki sai kauden jälkeen kaksivuotisen, 4,8 miljoonaa dollaria kaudessa tuovan jatkosopimuksen.

DeAngelon tämä kausi ei kuitenkaan ole sujunut toivotulla tavalla, ja hän ehti jo istua kaksi ottelua katsomossa.

Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin tukijanakin tunnettu yhdysvaltalainen on ajoittain aiheuttanut kohua myös sosiaalisen median viesteillään. Hän myös poisti oman Twitter-tilinsä sen jälkeen, kun Twitter sulki Trumpin tilin.

Lue myös:

    Uusimmat