Nettikansa varoitteli miehestä, joka ei osannut syödä KitKatia "oikein" – näin hän kosi tyttöystäväänsä

0:23

KitKat-patukkaa väärin syönyt mies ei menettänyt tyttöystäväänsä erheensä vuoksi. Sitä vastoin hän teki hänestä morsiamensa!

Osaatko itse avata Tupla-suklaapatukan oikein? Katso huikea video ylhäältä!

Twitter-käyttäjä Haley Byrdsai taannoin todistaa, kun hänen poikaystävänsä söi KitKat-suklaapatukkaa ensimmäistä kertaa. Naisen jakama kuva tilanteesta aiheutti kauhua sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Yleisesti uskotaan, että "oikea" tapa syödä KitKat on murtaa se siististi osiin ja syödä suklaapalaset yksitellen. Niinpä poikaystävä Evan Wiltin kuuluisat sanat "en usko, että olen ennen maistanut KitKatia" ja tapa haukata keskeltä patukkaa järkytti Twitter-kansaa syvästi. Byrdiä kehotettiin jopa jättämään Wilt välittömästi.

KitKat-kosinta

Mies ei kuitenkaan vähästä lannistunut, vaan rengasti tyttöystävänsä timanttisormuksella. Hän jopa huomioi suloisen puutteensa kosinnassaan ujuttamalla sormuksen KitKatin näköisen 3D-mallinnuksen sisään.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

"Hän ei vieläkään osaa syödä KitKatia", Byrd totesi kosinnasta kertovassa twiitissään.

Hän vastasi kuitenkin myöntävästi.

Näillä sanoilla kosinta tapahtui

Entä millä sanoilla huumorintajuinen Wilt kosi? "En usko, että olen ennen kosinut", mies kertoi Twitter-päivityksessä kuitanneensa kosinnan hetkellä.

Entä miten reagoi KitKat?

"Tällaista rakkautta ei voi murtaa! Mutta toivomme, että Evan Wilt jatkaa KitKatin murtamisen harjoittelua jatkossa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

0:54

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja