Nettideittailun paras valtti – näin saat seuraa!

Nettideittailussa hyvä profiilikuva on paras valttikortti. Naiset kuitenkin arvostavat myös pidempää kirjallista kuvausta. Tuotepäällikkö Heli Ruotsalainen E-kontakti.fi-sivustolta kertoo yli 50-vuotiaiden nettideittailusta ja antaa vinkkejä deitti-ilmoituksen tekoon.

Heli Ruotsalainen kertoo, että E-kontakti.fi-sivustolla yli 50-vuotiaat miehet kirjoittavat hyvin vähän tietoja omaan hakemukseensa.

– Hakemuksessa voi lukea vain, että "olen leski, etsin seuraa". Naisille teksti on kuitenkin tärkeää. Sellainen mies, joka osaa kirjoittaa, pääsee aika pitkälle, Ruotsalainen vinkkaa.

Naiset sen sijaan kirjoittavat pitkiä kuvauksia itsestään, yli 50-vuotiaat vielä pidempiä kuin nuoremmat naiset, kertoo Ruotsalainen.

Kuva on kaiken perusta nettideittailussa. Ruotsalaisen mukaan miehet katsovat eniten kuvallisia ilmoituksia, joissa henkilö hymyilee ja näyttää helposti lähestyttävältä.

Naiset sen sijaan katsovat mieluiten niitä kuvia, joissa mies ei hymyile niin paljon ja on ennen kaikkea luotettavan näköinen.

– Meillä on aika paljon asiakkaita, joilla ei ole profiilikuvaa. Tämä on harmi, sillä positiivinen kuva on paras valtti nettideittailussa, Ruotsalainen kertoo.

Ruotsalaisen mukaan yli 50-vuotiaat suhtautuvat internetin deittipalveluihin rohkeasti. Käyttäjinä tämä ikäryhmä kasvaa eniten. E-kontakti.fi-palvelussa noin 30 prosenttia käyttäjistä on yli 55-vuotiaita.

– Tällä ikäryhmällä on rahaa, aikaa ja taitoja toimia internetissä, sanoo Ruotsalainen.

Ruotsalainen mielestä deittipalvelu on hyvä tapa löytää seuraa vanhemmalla iällä siitä syystä, että se säilyttää yksityisyyden niin kauan kuin ihminen haluaa.

– Tilanne on ihan erilainen kuin esimerkiksi tanssilavalla, jossa toinen pitää kohdata nenän edessä. Deittipalvelussa sinua ei ahdisteta eikä pakoteta mihinkään, voit kokoajan miettiä, haluatko jatkaa, Ruotsalainen selittää.

Ruotsalaisen mukaan koskaan ei ole liian myöhäistä löytää kumppani.

– Muistan, että meillä oli asiakkaana eräs 83-vuotias herrasmies, joka etsi ja löysi seuraa itselleen. Käsittääkseni hän löysi meidän kauttamme vakituisen kumppanin, Ruotsalainen kertoo.

Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat