Netflixiin muutos: älykäs uusi toiminto lataa seuraavan jakson ennakkoon

Netflix on julkaissut uuden ominaisuuden Android-sovellukseensa. Uusi Smart Downloads -ominaisuus, vapaasti suomennettuna Älykkäät lataukset, lataa sarjan seuraavan jakson automaattisesti ennakkoon ja poistaa automaattisesti jo katsotun jakson.

Jos käyttäjä on esimerkiksi ladannut puhelimeensa tai tablettiinsa jostain sarjasta ensimmäiset neljä jaksoa, lataa Netflix automaattisesti jakson viisi ja poistaa ensimmäisen jakson katsomisen jälkeen. Ominaisuus vaatii toimiakseen Wi-Fi-yhteyden, joten ainakaan toistaiseksi ominaisuus ei toimi mobiilidatayhteydellä.

Smart Downloads -ominaisuuden voi kytkeä päälle, ja halutessaan tietysti myös pois päältä, sovelluksen asetuksista. Esittelyvideolla Netflix kertoo, että ominaisuus tulee saataville tänään 10. heinäkuuta, mutta ainakaan allekirjoittaneen Android-puhelin ei vielä ominaisuutta ole saanut.

Uusi Smart Downloads tulee aluksi saataville Android-puhelimille sekä -tableteille. Ominaisuus tulee saataville iOS-laitteille myöhemmin tänä vuonna. Netflix-sovelluksen voi ladata Androidille Googlen Play-kaupasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja