Mainos

Kohutubettaja hölmöili jälleen – teki Netflix-sarjasta tutun haasteen ja juoksi silmät sidottuna autotielle

Tubettaja Jake Paul jatkaa miehen tavaramerkiksi muodostunutta törttöilyä.

Jake Paul julkaisi videon itsestään tekemässä Bird Box -haastetta vain päiviä sen jälkeen, kun Netflix twiittasi varoituksen haasteen tekemisestä. Haasteen ideana on selvitä normaaleista askareista silmät sidottuna.

Haaste perustuu Netflixin uuteen Bird Box -hittielokuvaan, jossa äiti koittaa kuljettaa lapsensa turvaan pitkän joen päähän silmät sidottuna. Elokuvassa perhettä ympäröivät pahat olennot, joiden nähdessä hahmo ajautuu hulluuteen tai välittömään itsemurhahaluun, tämän vuoksi elokuvan hahmojen silmät ovat sidotut.

Suoratoistopalvelu Netflix joutui kehottamaan elokuvan katsojia olemaan yrittämästä haastetta, sillä se voi johtaa joko haasteen tekijän tai sivullisten vaarantamiseen. Tubettaja Jake Paul ei kuitenkaan varoituksista välittänyt, vaan julkaisi tilillään videon itsestään tekemässä haastetta erittäin vaarallisissa tilanteissa.

Sittemmin poistetulla videolla Paul ajaa esimerkiksi autoa side silmillään. Kohutubettaja ajaa lyhyen pätkän kotinsa pihatiellä ja törmää roskiksiin. Myöhemmin videolla Paul kävelee sokkona keskelle liikennettä samalla, kun autot tööttäilevät miehelle. Paul ja hänen ystävänsä George Janko yrittivät haastetta 24 tunnin ajan.

Videon alta löytyvään kuvaukseen oli liitetty huomioteksti, jossa kerrottiin kaiken videolla nähdyn tapahtuneen ammattilaisten valvovan silmän alla. Kuvauksessa kehotettiin katsojia yrittämästä haastetta itse.

Huomioteksti ei kuitenkaan Paulia auttanut, vaan videosta poistettiin mainostulot ja sen ikäraja nostettiin 18 vuoteen. Myöhemmin video poistui YouTube-sivustolta kokonaan, mutta on epäselvää, poistiko videon Paul vai YouTube.

Jake Paulilla on lähse kaksikymmentä miljoonaa tilaajaa YouTube-sivustolla. Hänen isoveljensä on Logan Paul, joka sai huomattavan määrän kritiikkiä julkaistuaan viime vuonna videon, jossa hän kuvaa metsästä löytänyttään itsensä hirttänyttä miestä ja nauraa tilanteelle ystäviensä kanssa.

Loganin pikkuveli on niin ikään aiheuttanut paljon närää omalla käytöksellään. Jake Paul aiheutti edellisessä osoitteessaan jatkuvasti harmia naapurustolle, sillä hänen paikallaolonsa houkutteli kaduille lukuisia faneja parveilemaan. Paikallisten uutisten haastatellessa Paulia naapurien häiriköinnistä, hän päätti hypätä uutisryhmän pakettiauton katolle.

Kaikesta tästä huolimatta molemmat Paulin veljekset olivat mukana yhdessä viime vuoden merkittävimmistä YouTube-tapahtumista, kun veljekset ottivat nyrkkeilyottelut brittiläisen tubettajaveljeskaksikon, KSI:n ja Dejin, kanssa. Ottelu myi Manchesterin jättiareenan täyteen ja rikkoi katsojaennätyksiä niin YouTubessa, kuin ottelua laittomasti välittäneillä sivustoilla. Jake peittosi omassa ottelussaan Dejin, kun taas KSI:n ja Loganin mittelö päättyi tasan.

Lähde: Global News

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja