Nerokkaat niksit kertakäyttöisen suihkumyssyn käyttöön

Hotelleista saatavat kertakäyttöiset suihkumyssyt ovat paitsi kestäviä, myös hyvinkin monikäyttöisiä. Niitä ei kannata hyljeksiä, vaikka itse ei niitä varsinaiseen käyttötarkoitukseen tarvitsisikaan. Kertakäyttöiset suihkumyssyt eivät myöskään hiosta, joten niiden arkikäyttö on mukavaa.

Kertakäyttöiset suihkumyssyt ovat kevyitä ja menevät pieneen tilaan, ja ovat näin ollen helppo pitää mukana vaikka käsilaukussa. Näin saat kaiken irti kertakäyttöisistä suihkumyssyistä.

Vihaako koirasi, kun vettä menee korviin pesun aikana? Asettele kertakäyttöinen suihkumyssy haukun päähän, niin voit huoleti suihkutella koko koiran.

Kotitekoisia raitoja hiuksiin? Vedä suihkumyssy päähäsi, ja poimi muovin läpi virkkuukoukulla hiustupsuja. Näin värjäät vain ne hiukset jotka haluat, ja muut pysyvät koskemattomina hupun alla.

Pyöräiletkö töihin? Pidä kutrit kuosissa suihkumyssyn avulla. Kertakäyttöinen suihkumyssy ei hiosta, mahtuu hyvin pyöräilykypärän alle eikä sitä juurikaan näy.

Tuulisella säällä tukka pysy mallillaan, kun vetäiset päähän kertakäyttöisen suihkumyssyn. Myssy säilyy hyvin käsilaukussa minigrip-pussissa.

Hiukset pysyvät kurissa leivonnan ja ruuanlaiton aikana suihkumyssyn alla.

Suojaa kampauksesi suihkumyssyllä, kun vedät (juhla)vaatteet päälle.

Suihkumyssystä saa todella kätevän polkupyörän satulan suojuksen. Ei takuulla kastu peppu enää sateen jälkeen.

Loistava kenkäsuoja matkoilla: Sujautat vain kenkäparin suihkumyssyn sisään ja voilà - kengänpohjat eivät enää likaa vaatteita tai matkalaukkua.

Oiva apu leivonnassa: Kun kohotat taikinaa tai annat juuren muhia, levitä suihkumyssy kulhon päälle. Vältyt elmukelmu-tappeluilta.

Pitää piirakat ja vuokaruuat raikkaina jääkaapissa. Estää piirakoiden kuivumisen.

Suihkumyssyn avulla on myös helppo idättää yrtit tai vaikka rairuohoa. Levitä suihkumyssy vadin ympärille, niin kosteus säilyy hyvin.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat