Nerokas taktiikka! Kulkukoira keksi erikoisen tavan saada "rapsutuksia"

Izmirin kaupungissa Turkissa majaileva kulkukoira Linda keksi nerokkaan tavan saada rapsutuksia. Kun auto menee paikallisella bensa-asemalla toimivaan automaattisen pesulaan, Linda on haukkana paikalla ja asettuu jättimäisten pesuharjojen ääreen.

Turkkilainen kulkukoira Linda käy automaattisesti toimivassa autopesulaitteessa useamman kerran viikossa, kertoo Hurriyet Daily News -sivusto. Tämä rapsuttelu hoituu täysin ilman ihmiskäsiä.

Izmirin kaupungissa asustavan Lindan omalaatuinen tapa nousi pinnalle turkkilaisissa sosiaalisen median kanavissa tällä viikolla. Sen jälkeen, kun Twitter-käyttäjä "@clintfalin" julkaisi pesulapalveluita hyödyntävästä koirasta videon Twitterissä, koira on saanut huomiota osakseen eri puolilla maailmaa.

Videolla Linda odottaa kärsivällisesti, että auto käy pesuohjelman läpi paikallisella bensa-asemalla. Valkoinen pakettiauto peittyy saippuaan, kun se kulkee koneen läpi. Kolme pehmeää pyöreää jättimäistä harjaa kuivaa auton.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun Linda tietää hetkensä koittaneen, se asettuu niin, että punakeltainen harja rapsuttaa sen selkää juuri oikeasta kohdasta. Kun harja käy läpi Lindan turkkia, koira alkaa potkia jaloillaan silkasta innostuksesta. Otus alkaa hymyillä leveästi.

Videota on katsottu yli 4,5 miljoonaa kertaa ja sillä on satoja tuhansia tykkäyksiä.

Tiedätkö, miten koira pitää vaatettaa pakkaskelillä? 

Näin vaatetat lemmikin pakkasella 6:10
​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat