Nelli Matula on fanittanut erästä lauluyhtyettä pienestä asti – lopulta yhtye päätyi mukaan laulajan kappaleeseen: "Meni zoom-palaverissa ihan…"

Nelli Matula laulaa kiltin tytön syndroomasta 8:17
Uuden albumin julkaissut Nelli Matula vieraana Uutisaamussa - kertoo erään tarinan, kun opiskeli kauppiksessa.

Nelli Matula kertoi Uutisaamu-lähetyksessä uudesta albumistaan.

Laulaja Nelli Matula julkaisi perjantaina Kiltti tyttö -albumin. Matula kertoi Uutisaamu-lähetyksessä, että fanit ovat levyn julkaisemisen jälkeen rohkeasti lähestyneet häntä ja jakaneet elämänkokemuksia laulajan kanssa.

– Itselle oli tosi jännä paikka julkaista levy. Minusta tuntuu, että oma rohkeus on palkittu sillä, että kuuntelijat ovat rohkeita takaisin. Se on tuntunut ihanalta, aidolta kohtaamiselta.

Matulan levyn Ojaan-kappaleessa ovat feattaamassa Pyhimys ja Club For Five. Matula paljastaa, että hän on fanittanut Club For Five -yhtyettä ihan pienestä asti.

– Niiden Ensi-ilta-niminen albumi on meidän mökillä cd-kirjassa. Se on minun lapsuuteni määrittävä musiikkiteos, sitä olen opetellut ulkoa.

– Minun paras ystäväni on minun paras ystäväni sen takia, että hänkin fanitti levyä. Perustimme yhdessä tyttökvartetin yläasteella. Olen todella fanittanut sitä albumia.

Matula ei voinut uskoa todeksi, kun Club For Five suostui laulajan kappaleeseen mukaan.

– Meni zoom-palaverissa ihan jauhot suuhun, enkä osannut sanoa mitään, Matula naureskelee.

Nelli Matula kertoo videolla tarinan siitä, kun hän opiskeli Haaga-Heliassa vuoden. Katso video!

Lue myös:

    Uusimmat