Elias Gould treenaa uutta rooliansa varten 6 kertaa viikossa: "Naurettavaa hommaa"

4:14
Elias Gould esiintyi Putous-sketsissä huonekaluliikkeen testikumppanina!

Muusikko-näyttelijä Elias Gould tekee parhaillaan uransa suurinta roolia. Susihavaintoja-albumin yhden kappaleiden sanoittajan, toimittaja Ronja Salmen, kanssa työskentely oli Gouldille maagista, mutta veli Ezra Gouldin kanssa yhteistyö menee aina riitelyksi.

Muusikko-näyttelijä Elias Gouldin vapaa-aika on viime aikoina kulunut tiukasti kuntosalilla, sillä hän treenaa tällä hetkellä uransa isointa näyttelijänroolia varten.

– Käyn 5 kertaa viikossa kuntosalilla ja kerran crossfittreeneissä. Olen joutunut syömään niin saatanasti, ettei siinä ole mitään järkeä. Sen verran voin tässä vaiheessa paljastaa, että tämä isoin roolini, mitä olen tähän mennessä päässyt tekemään, Gould kertoi MTV Uutisille.

Gould ei ole lähtökohtaisesti kovin urheilullinen ihminen, joten hänestä tuntuu, että kaikki on muuttunut.

– Tämä kaikki on ollut todella iso shokki keholle. Verenpaineeni kasvoi ja yöuneni alkoivat heikentyä. Kamppailen jatkuvasti joko sen kanssa, että on helvetin nälkä tai että olen helvetin täynnä. Naurettavaa puuhaa. Ei käy kateeksi kehonrakentajia, Gould summasi.

Gould on viettänyt viimeiset 2,5 vuotta myös tiiviisti musiikinteon parissa, sillä hänen tuorein albuminsa Susihavaintoja ilmestyi 16. syyskuuta. Muusikin tekeminen ei ole ollut Gouldille itsestäänselvyys, ja ennen levyntekoprosessin alkua hän havahtui siihen, että hän toistaa aina vanhaa kaavaa.

– Halusin ulos siitä. Albumi on havaintoja tuon matkan varrelta. Paikan- ja laumanetsimisvuosilta. Lähipiiri on pysynyt koko ajan samana, mutta huomasin, että musiikki ja uudet ihmissuhteet eivät syntyneet oikeista lähtökohdista, Gould kertoi.

Uuden albumin kappaleiden sanoituksissa on ollut mukana toimittaja-kirjailija Ronja Salmi. Gould ja Salmi tutustuivat jo lukiossa.

Alla olevassa kuvassa Ronja Salmi ja Elias Gould.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tutustuimme alun perin lukion kemiantunnilla, kun minä olin abi ja Ronja tuli 1. vuosikurssille. Muistan, kun minut ja kaverini kutsuttiin abivuonna ykkösten bileisiin kaverin. Ronja oli siellä kavereineen. Siellä tanssittiin, naurettiin ja keskusteltiin. Muuten lukioaikana kaveruutemme jäi pinnalliselle tasolle, kun olimme eri vuosikursseilla, Gould muisteli.

Salmen kanssa työskentely oli Gouldille maagista, vaikka Salmella ei ollut kokemusta biisien kirjoittamisesta.

– Ronja sai heti kiinni samasta maailmasta. Hänellä on paras työmotivaatio, mitä olen koskaan nähnyt. Ennen levyntekemistä ajattelin, ettei tätä jaksa tehdä loppuelämää, kun tämä on niin fyysistä. Mutta tuottaja Riku Mattilan oppien kautta tajusin, miltä levyprosessin kuuluu tuntua.

Gouldin 7 vuotta vanhempi veli, Ezra Gould, oli mukana ohjaamassa Uusia alkuja -kappaleen musiikkivideota. Veljekset ovat aiemminkin tehneet yhteistyötä, ja aina se menee riitelyksi.

– Olemme todella läheisiä, mutta kumpikaan ei luota toisen visioon. Hankasin tässäkin videossa vastaan, kun en ymmärtänyt Ezran ideaa. Mutta ensimmäisen leikkausversion nähtyäni naurahdin, että tämähän toimii!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja