Uutta musiikkia julkaissut Mikael Gabriel paljastaa tyttärensä hauskan leikin – on kuitenkin huolissaan tulevaisuudesta: "Sydäntäsärkevä fiilis"

2:11
Mikael Gabriel tatuoi aikoinaan Venäjän presidentti Vladimir Putinin kuvan ihoonsa, mutta peitti sen Leijona-tatuoinnilla. Mitä hän ajattelee asiasta nyt? Katso video.

Mikael Gabriel julkaisi viime viikolla uutta musiikkia.

Artisti Mikael Gabriel julkaisi viime viikolla Nallekarkit-kappaleen, jossa on mukana myös räppärikaksikko JVG. Kappaleeseen julkaistiin Matrix-henkinen musiikkivideo, jonka on ohjannut Karim Saheb. Musiikkivideolla on rekonstruoitu Matrix-elokuvien kuuluisimmat kohtaukset.

– Ohjaus on Karimin mahtavaa käsialaa, ja mun ja hänen kirjoittama auki koko Matrix-teema. Teema on mulle hyvin tärkeä, se on mun sukupolven suurin elokuvakokemus. Jopa ehkä jollain tavalla kulttimaineen saavuttanut elokuva.

– Aika helppo teema käsitellä, mutta mun mielestä tätä päivää edelleen, vaikka elokuva on aika vanha, laulaja kertoi Uutisaamussa.

Musiikkivideolla nähdään Salatut elämät -sarjasta tuttu Sami Uotila sekä räppäri Pastori Pike. Laulaja paljasti Uutisaamun haastattelussa, että hänelle oli itsestään selvää, että Pastori Pike täytyy saada mukaan musiikkivideoon.

– En ollut vielä kysynyt häntä, mutta mietin, miten myyn tämän idean. Pike on luonnonlahjakkuus näyttelemisessä ja kasvot ja kaikki sopii visuaalisesti aivan täydellisesti.

Uotila nähdään musiikkivideossa agentti Smithin roolissa.

– Karimilta tuli lista tyypeistä ja otettiin saman tien Sami sieltä, että hän sopii täydellisesti rooliin.

Mikael Gabriel ja hänen puolisonsa Triana Iglesias saivat tyttären vuoden viimeinen päivä 2020. Laulaja kertoi, että isyydessä on ollut parasta ihan kaikki. Hän kuvailee pienen tyttärensä leikkejä, mutta on samalla huolissaan tulevaisuudesta. Katso videolta, millaista leikkiä tytär leikkii.

– Itselle tulee aikuisena sydäntäsärkevä fiilis siitä, että kaikki loppuu esikoulussa tai ekalla luokalla, kun eka poika tai tyttö sanoo, kuinka ruma sä olet tai kuinka liian iso sä olet tai mitä ikinä.

Katso koko Mikael Gabrielin haastattelu tästä: 

10:58

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja